Suhih: Sve više novih ljudi pristupa Socijaldemokratama

Suhiha raduje što je i jednih i drugih iz dana u dan sve više u redovima Socijaldemokrata
31 komentar(a)
Ažurirano: 06.08.2015. 13:36h

Socijaldemokrate Crne Gore, kao novi politički subjekt sa novom energijom, ali i dugim socijaldemokratskim korjenima i tradicijom, nastao je kao odraz želje za očuvanjem principa socijaldemokratije u našem društvu, koji su u posljednje vrijeme zbog mnogo razloga, koji su javnosti dobro poznati, počeli da blijede, kazao je Đorđe Suhih.

"Drago nam je što smo kod onih koji su, kao i mi, utemeljivači izvorne socijaldemokratske ideje u Crnoj Gori, probudili želju da se zajedno sa nama ponovo aktivno uključe u politički život, od čega su neko vrijeme odustali zbog nejasne i zbunjujuće politike. A, posebno smo ponosni što smo zainteresovali i nove, mahom mlađe ljude, koji žele da daju doprinos novoj političkoj kulturi i načinu djelovanja koji ćemo uspostaviti", rekoa je Suhih.

Suhiha raduje što je i jednih i drugih iz dana u dan sve više u redovima Socijaldemokrata.

"U sprezi mladih i iskusnijih snaga, u atmosferi pune demokratičnosti i iskrenog dijaloga, ali primarno, uz međusobno uvažavanje i poštovanje, ponudićemo konkretne predloge i rješenja za aktuelna pitanja. Naravno, uvijek vodeći računa o tradicionalnim socijaldemokratskim vrijednostima prilagođenim modernom dobu u kojem živimo", poručio je Suhih.

Bonus video: