Tivat: Predsjednik Foruma mladih SDP-a prešao kod Brajovića

"Poručujemo da je poseban osjećaj ponosa biti dio partije koja od osnivanja ima čist obraz i politiku koja nije mijenjala smjer zarad tuđih interesa, već je bila uvijek posvećena Crnoj Gori i njenim građanima – svih vjera i nacija,“ saopštio je danas OO SDP Tivat
86 pregleda 5 komentar(a)
Ivan Brajović, Foto: Savo Prelević
Ivan Brajović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 30.07.2015. 12:16h

Dosadašnji predsjednik Foruma mladih (FOM) SDP Tivta Igor Petković podnio je ostavku u SDP-u zbog „odustajanja od izvornih programskih principa te partije“. Isto tako postupio je član SDP-a iz Tivta Elvis Brkan.

„Na sjednici Opštinskog odbora FOM SDP Tivat, koja je održana nakon Kongresa SDP, za v.d. predsjednika, zbog angažmana Igora Petkovića u organizaciji nove partije koju će prevoditi Ivan Brajović, OO SDP Tivat je izabrao Svetlanu Smodlaku, apsolventa Pravnog fakulteta. FOM SDP Tivat nastavlja sa svojim aktivnostima brige o članstvu i interesima grada, posebno mladih. Poručujemo da je poseban osjećaj ponosa biti dio partije koja od osnivanja ima čist obraz i politiku koja nije mijenjala smjer zarad tuđih interesa, već je bila uvijek posvećena Crnoj Gori i njenim građanima – svih vjera i nacija. U građanskom duhu, u bokeškom stilu idemo u nove pobjede – jači i čistiji,“ saopštio je danas OO SDP Tivat, uz napomenu da Svetlana Smodlaka ima obavezu da u skladu sa rokovima koje je propisao FOM SDP Crne Gore započne sa pripremama Konvencije na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo mladih SDP Tivat.

Iz partije koju vodi Ranko Krivokapić precizirali su da će nakon podnošenja ostavke, Igor Petković i Elvis Brkan biti izbrisani iz evdiencije člalnstva SDP Crne Gore.

„Njih dvojica su, inače, jedini članovi koji su uživali povjerenje OO SDP Tivta a koji su podnjeli ostavku,“ zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: