Marković čestitao reizbor Husovića

"Vjerujem da je Vašim ponovnim izborom Bošnjačka stranka potvrdila svoja temeljna politička opredjeljenja, koja je i čine najsnažnijim predstavnikom bošnjačkog naroda u Crnoj Gori" piše između ostalog u čestitki Markovića
1 komentar(a)
Duško Marković, Foto: Boris Pejović
Duško Marković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 29.07.2015. 16:05h

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Crne Gore Duško Marković uputio je danas čestitku predsjedniku Bošnjačke stranke Rafetu Husoviću, povodom reizbora na to mjesto, na nedavno završenom Kongresu BS.

„Upućujem Vam, i lično i u ime Demokratske partije socijalista Crne Gore, srdačne čestitke povodom Vašeg reizbora na mjesto predsjednika Bošnjačke stranke. Vjerujem da je Vašim ponovnim izborom Bošnjačka stranka potvrdila svoja temeljna politička opredjeljenja, koja je i čine najsnažnijim predstavnikom bošnjačkog naroda u Crnoj Gori. Takođe, to je i snažna potvrda ispravnosti dugogodišnjeg partnerstva DPS i BS koja će, uvjeren sam, uspješno biti nastavljena i u godinama koje su pred nama. Siguran sam da ćemo zajedno i još uspješnije nastaviti da vodimo Crnu Goru ka društvu razvijenih naroda, prije svega kroz integracione procese, dalji ekonomski razvoj svih djelova države, te očuvanje i snaženje građanske Crne Gore i njenog mutietničkog, multikonfesionalnog i multikulturnog sklada“. piše u čestitku Markovića.

Bonus video: