Vučurović: Namještene ankete su znak straha DPS-a

Vučurović poručuje da na ovakva ,,istraživanja javnog mnjenja’’ imaju jedan odgovor- "nikakve režimske ankete i pritisci ne mogu zaustaviti antirežimsku opoziciju predvođenu DF-om na putu ka smjeni aktuelne vlasti i borbi za slobodnu Crnu Goru."
15 komentar(a)
Jovan Vučurović, Foto: Savo Prelević
Jovan Vučurović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.07.2015. 12:26h

Samo nekoliko dana nakon jednog lažnog istraživanja javnog mnjenja, pojavilo se novo, i ova situacija sada već poprima elemente komedije, i mi iz DF-a sa radošću čekamo sledeće. Pošto su DF prije nekoliko dana nacrtali na 10 odsto, a danas na 5,8, očekujemo da nam već sledeće nedjelje neko novo ,,istraživanje’’ dodijeli 2,1 odsto, poručio je portparol Nove srpske Demokratije Jovan Vučurović

"Simptomatično da između ovih ,,istraživačkih’’ NVO ne postoji nikakva koordinacija, već se sve svodi na to kako da se što više podiđe šefu režima i njegovim projekcijama. Osim što se radi o potpunoj smijuriji, i iz ovoga treba izvući neke pouke jer je jasno da se radi o otvorenom obračunu režima sa Demokratskim frontom i slobodnim građanima Crne Gore, a ova poplava namještenih anketa siguran je znak ogromnog straha koji DPS i predsjednik te stranke osjećaju od protesta DF-a. Naravno, u ovaj projekat je, kao najobičniji pion pojedinih funkcionera DPS-a, uključena režimska pro – NATO opozicija iz tima B, koja je ponizno pristala da bude dio političko-kriminalnog obračuna sa DF-om. I tako će se do 27. septembra ređati ankete režimskih agencija, kojima se žele demotivisati građani, a pojačati žeđ za izborima, naravno u organizaciji Đukanovića, novonastalih stranaka", kazao je Vučurović.

Vučurović poručuje da na ovakva ,,istraživanja javnog mnjenja’’ imaju jedan odgovor- "nikakve režimske ankete i pritisci ne mogu zaustaviti antirežimsku opoziciju predvođenu DF-om na putu ka smjeni aktuelne vlasti i borbi za slobodnu Crnu Goru."

"Obmanjivanje građana je omiljena disciplina DPS-a, a kada se ,,uveže’’ sa strahom od gubljenja vlasti onda se dođe do ,,istraživanja’’ kojima se samo pokušava ohrabriti uplašeni šef režima koji odlično zna šta građani misle o njemu i njegovoj vlasti koja je Crnu Goru uvukla u katastrofalnu situaciju. Naivan je ako misli da ovakva istraživanja imaju nekoga uticaja na građane, jer je poznato da je snaga DPS-a, kada bi mu se uskratile metode krađe izbora, upravo na nivou koji je na ovoj smiješnoj anketi dopisan DF-u. Demokratski front je jači od DPS-a čak i u sadašnjem trenutku kad je ovoj partiji na raspolaganju čitava mašinerija krađe, pritisaka, ucjena… Zato ovakve ankete mogu biti samo predmet podsmjeha i šala, a, ponavljamo, DF sa nestrpljenjem i zadovoljstvom iščekuje novo režimsko istraživanje javnog mnjenja, jer to su trenuci za zabavu, šalu, razonodu… ", zaključio je Vučurović

Bonus video: