Ćorić v.d. predsjednica OO SDP Mojkovac

Sjednici su prisustvovali potpredsjednica SDP CG Mirel Radić Ljubisavljević, članica Predsjedništva SDP CG i predsjednica opštine Kolašin Željka Vuksanović, kao i koordinator OO SDP Mojkovac Miodrag Radović
0 komentar(a)
SDP logo, Foto: Sdp.co.me
SDP logo, Foto: Sdp.co.me
Ažurirano: 24.07.2015. 08:37h

Članovi opštinske organizacije SDP Mojkovac imenovao je za v.d. predsjednicu OO SDP Mojkovac Angelu Ćorić, odbornicu u Skupštini Opštine Mojkovac, a za sekretara OO SDP Mojkovac, dosadašnjeg vršioca te funkcije Aleksandra -Sašu Rabrenovića.

"Zajednički je ocijenjeno da nezavisna politika SDP Crne Gore u Mojkovcu ima punu perspektivu, te da i pored svih manipulacija i podmetanja o navodnom masovnom napuštanju članstva, SDP u Mojkovcu pokazuje stabilnost i konzistentnost svoje politike. Najbolja potvrda ove činjenice je sve veći broj građana koji prepoznaju snagu naše politike dajući nam nedvosmislenu podršku. To je odgovor na sve dezinformacije i neistine koje dolaze od onih koji poslednjih dana i mjeseci rade na urušavanju sopstvene Partije koju smo 25 godina zajednički gradili", poručili su članovi SDP-a Mojkovac.

Na sjednici je, kako je saopšteno, donijeta i odluka o pokretanju aktivnosti za održavanje Konvencije OO SDP-Mojkovac, u okviru kojih će se povesti široki dijalog sa svim članovima i simpatizerima SDP-a u Mojkovcu.

Sjednici su prisustvovali potpredsjednica SDP CG Mirel Radić Ljubisavljević, članica Predsjedništva SDP CG i predsjednica opštine Kolašin Željka Vuksanović, kao i koordinator OO SDP Mojkovac Miodrag Radović.

Bonus video: