Svečana sjednica OO: DNP-u pristupilo 150 Bjelopoljaca

U Bijelom Polju u subotu veče održana je svečana sjednica opštinskog odbora Demokratske narodne partije, na kojoj su uručene članske karte novim članovima iz tog grada
25 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Boris Pejović
Milan Knežević, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 19.07.2015. 13:00h

Demokratska narodna partija (DNP) za relativno kratko vrijeme postala je respektabilan politički faktor u Bijelom Polju, čemu svjedoči i novih 150 članova kojima je predsjednik stranke uručio članske karte, saopšteno je iz DNP.

U Bijelom Polju u subotu veče održana je svečana sjednica opštinskog odbora Demokratske narodne partije, na kojoj su uručene članske karte novim članovima iz tog grada.

Sjednici su prisustvovali predsjednik partije Milan Knežević, predsjednik političkog savjeta Predrag Bulatović i portparol DNP-a Milun Zogović.

Knežević je zahvalio prisutnima što su svoju političku viziju prepoznali u programu DNP.

On je kazao da im podrška građana potvrđuje ispravnosti beskompromisnog opozicionog političkog puta koji su, kako je naveo, bez dvoumljenja odabrali.

„Jasno pokazujući spremnost da se borimo i izborimo da Crna Gora postane država socijalne pravde i društvo jednakih šansi za sve, a ne privatna država novog društvenog sloja direktno prikopčanog na premijerovu političku i materijalnu matricu a sve o trošku poštenih crnogorskih građana“, rekao je Knežević.

Kao član predsjedništva DF Bjelopoljcima je obećao da neće odustati od zahtjeva i da će protesti koji će početi 27. septembra trajati sve do njihovog ispunjenja i stvaranja preduslova za organizovanje prvih fer i slobodnih izbora u Crnoj Gori.

„DF i DNP partija su odabrali put kojim se ređe ide jer nije lako danas biti odvažan i ponosan u privatnoj državi Crnoj Gori. Ali dragi prijatelji sloboda nema cijenu, pa zato samo hrabri, ponosni i odvažni imaju privilegiju da se za nju i izbore, jer sloboda upravo traži takve ljude“, zaključio je Knežević.

Funkcioner OO DNP-a Bijelo Polje Svetislav Perišić rekao je da su novih 150 članova DNP-a najbolja potvrda etabliranosti partije u Bijelom Polju i stalnog trenda rasta.

„Naša partija je za relativno kratko vrijeme postala respektabilan politički faktor u Bijelom Polju, a da za njenu perspektivu nema brige najbolje potvrđuje večerašnji dogadjaj“, kazao je on.

Bonus video: