Krapović DPS-u: Nagrdili ste Budvu više nego svi neprijatelji

"U Budvi su ostali trajni spomenici vaše vladavine: ruglo i haos, soliteri bez dozvole, ulice bez trotoara, ulice koje pucaju, grad koji plavi poslije svake kiše, vašarište na svakom koraku…"
8 komentar(a)
Dragan Krapović, Foto: Zoran Đurić
Dragan Krapović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 16.09.2018. 10:51h

Predsjednik opštine Budva, Dragan Krapović kazao je da je "DPS nagrdio Budvi više nego svi neprijatelji"

On je reagovao na saopštenje DPS-a, u kojem je rečeno da je "Krapović priznao da je nemoćan da obavlja funkciju na koju je izabran."

“Na samom početku zamolio bih DPS da, ukoliko imalo uvažava našu javnost, zadatak partijskih saopštenja dodijeli nekoj funkcionalno pismenoj osobi. Takva osoba imala bi mogućnost shvati pročitani tekst. Evo zašto je to važno. Kritike upućene na račun radapojedinih članova tima shvatate kao kritike “koalicionim partnerima”. Na osnovu čega ste to zaključili? Kritika je na primjer upućena i Morskom dobru, a sa g. Jelušićem sigurno nismo i nećemo nikada biti u koaliciji. A jedna od pohvala upućena je, na primjer, Vodovodu. Takođe, uputili smo kritike nekim predstavnicima koalicionih partnera. A isto tako uputili smo i pohvale mnogim institucijama u kojima nisu naši koalicioni partneri. Zato je jako važno da osoba koja za vas čita i piše ima sposobnost osnovnog razumijevanja pročitanog– da može da shvati logiku teksta", kazao je Krapović

Krapović je saopštio da je logika jasna, ko radi dobija pohvale, ko ne radi dobija kritike.

"To je jedini kriterijum. Drugo, ono što je jako važno za svaku našu rečenicu postoje pismeni i usmeni dokazi. Svaki član tima se potpisivao prilikom dolaska, pravljeni su audio zapisi i pisani zapisnik. A ovo me je podsjetilo – gdje su zapisnici sa vaših koordinacionih sastanaka? Vaših zapisnika nema, ali oni nisu ni potrebni. U Budvi su ostali trajni spomenici vaše vladavine: ruglo i haos, soliteri bez dozvole, ulice bez trotoara, ulice koje pucaju, grad koji plavi poslije svake kiše, vašarište na svakom koraku…nagrdili se Budvu više no svi neprijatelji, vama ne treba evidencija i zapisnik, sramota koju ste za sobom ostavili već je evidentirana.”, naveo je Krapović.

Bonus video: