SDP Bijelo Polje: Nakon izazova još jači

"Pozivamo naše bivše kolege da vrate pozicije koje su dobili na osnovu članstva u Socijaldemokratskoj partiji, koju su napustili, na osnovu elementarnih pravila demokratije i moralnih principa", zaključuje se u saopštenju OO SDP Bijelo Polje
55 pregleda 3 komentar(a)
SDP logo, Foto: Sdp.co.me
SDP logo, Foto: Sdp.co.me
Ažurirano: 10.07.2015. 19:18h

Opšinski odbor Socijaldemokratske partije u Bijelom Polju dao je punu podršku samostalnom vođenju partije okrenute potrebama građana, ekonomiji i socijalnoj politici, politike koja je dovela do toga do snaženja pozicije naše partije i rasta ugleda i povjerenja kod naših sugrađana, saopšteno je iz OO SDP Bijelo Polje.

"Sigurni smo da ćemo i iz trenutnih izazova izlaći još jači i da svi u Bijelom Polju i u Crnoj Gori prepoznaju procese koje se dešavaju. Imamo obavezu, ne samo prema 3.500 naših glasača, nego prema svim građanima Bijelog Polju da nastavimo sa zastupanjem i zaštitom njihovih interese. SDP u narednom periodu nastaviti sa trendom rasta podrške na osnovu prepoznatljivih političkih principa koji su izdržali probu vremena punih 25 godina", navodi se u saopštenju.

Oni su pozvali "1.082 člana da se uključe u predstojeće aktivnosti na pripremi devete redovne izborne konvencije OO SDP Bijelo Polje na kojoj ćemo izvršiti izbor novog saziva Opštinskog odbora".

"Takođe, pozivamo naše bivše kolege da vrate pozicije koje su dobili na osnovu članstva u Socijaldemokratskoj partiji, koju su napustili, na osnovu elementarnih pravila demokratije i moralnih principa", zaključuje se u saopštenju OO SDP Bijelo Polje.

Bonus video: