Krivokapić: Uvijek ćemo se sjećati djela Željka Šturanovića

"Bio je čovjek koji velikom vjerom u tišini stvara za dobro svih, onaj koji je umio spajati i miriti"
56 pregleda 3 komentar(a)
Željko Šturanović, Foto: Boris Pejović
Željko Šturanović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 30.06.2015. 11:22h

Danas je godinu dana od kako nas je napustio državnik, ministar, poslanik, veliki čovjek Željko Šturanović. Svi koji su imali privilegiju raditi sa njim i biti mu prijatelj osjećaju koliko Željko nedostaje državi, koliko je društvo siromašnije za jednu izuzetnu mudrost i dobrotu, kazao je predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić.

"Bio je čovjek koji velikom vjerom u tišini stvara za dobro svih, onaj koji je umio spajati i miriti. Sa posebnim pijetetom ćemo se uvijek sjećati i nositi u nama toplu emociju Željkovog djela i svega što je nesebično sa ogromnom ljubavlju radio za svoju Crnu Goru. Na svim važnim dužnostima koje je obavljao postavio je visoke standarde profesionalnosti, časnosti i posvećenosti državi. Neka to bude svima nama uzor i vodilja, jer tako će vječno živjeti lik i djelo Željka Šturanovića", naveo je Krivokapić.

On je u ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, na godišnjicu smrti Željka Šturanovića naveo da "učestvujemo u boli porodice Šturanović i svih koji Željka čuvaju u sjećanju".

Bonus video: