Bogdan Božović predsjednik Odbora mladih SNP Podgorica

"Cilj Odbora mladih SNP Podgorica je otvaranje većih mogućnosti za zapošljavanje mladih, odnosno stvaranje perspektiva za tu populaciju na tržištu rada"
128 pregleda 12 komentar(a)
Odbor mladih SNP, Foto: SNP
Odbor mladih SNP, Foto: SNP
Ažurirano: 27.06.2015. 13:04h

Odbor mladih Socijalističke narodne partije Podgorica izabrao je novo rukovodstvo, a za predsjednika je izabran Bogdan Božović, saopšteno je iz te partije.

Božović je student treće godine Ekonomskog fakulteta, tečno govori engleski i ruski jezik. Član je Opštinskog, Izvršnog opštinskog i Glavnog odbora SNP-a, a bavio se aktivno i sportom.

Na sjednici Odbora mladih SNP Podgorica je ocijenjeno da su aktivnosti tog tijela najefikasniji odgovor na javnu i tajnu kampanju koja se vodi protiv naše partije.

Cilj Odbora mladih SNP Podgorica je, kako je saopšteno, otvaranje većih mogućnosti za zapošljavanje mladih, odnosno stvaranje perspektiva za tu populaciju na tržištu rada.

"Nastavićemo da se zalažemo da Crna Gora bude mjesto jednakih šansi za sve, da posao nakon završenog fakulteta nije poklon onih koji su na vlasti, već zasluga onog koji je spreman da stečeno znanje stavi u funkciju razvoja zemlje. Odbor mladih SNP Podgorica zalaže se za povećanje dostupnost kulturnih sadržaja za mlade, omogućavanje pristupa Internetu u svim školama i ostalim ustanovama obrazovanja i kulture. Posebnu pažnju treba posvetiti izgradnji novih i opremanju postojećih prostora za sport, kao i razvijanju besplatnih aktivnosti sportskih klubova i centara. Odbor mladih SNP Podgorica biće fokusiran i na lociranje i rješavanje svih drugih problema sa kojima se mladi susrijeću i koji ih tište", navodi se u saopštenju.

Na istoj sjednici za potpredsjednike Odbora mladih SNP Podgorica izabrani su: Rade Dabetić (glavni grad Podgorica), Andrijana Kaluđerović (Gradska opština Golubovci) i Marina Siništović ( Gradska opština Tuzi), a za sekretara Anđela Lukačević.

Bonus video: