Novaković u Baru okupio Novsku listu i Crnogorsku

Na sastanku su bili i njihovi saradnici-potpredsjednik Opštine Herceg Novi Miloš Konjević, prvi potpredsjednik Opštine Budva Vladimir Bulatović i sekretar BB Ljubiša Tadić
294 pregleda 10 komentar(a)
Radomir Novaković Cakan, Savo Marić, Vladimir Pavićević, Foto: Biram Bar
Radomir Novaković Cakan, Savo Marić, Vladimir Pavićević, Foto: Biram Bar
Ažurirano: 15.10.2018. 13:28h

U prostorijama partije “Biram Bar” (BB), članice lokalne vladajuće koalicije, danas je održan prvi sastanak predsjednika BB, Crnogorske i Novske liste Radomira Novakovića Cakana, Vladimira Pavićevića i Sava Marića. Na sastanku su bili i njihovi saradnici-potpredsjednik Opštine Herceg Novi Miloš Konjević, prvi potpredsjednik Opštine Budva Vladimir Bulatović i sekretar BB Ljubiša Tadić. U saopštenju pres službe BB navodi se da je Novaković, potpredsjednik Opštine Bar, pored ostalog kazao da su svi učesnici sastanka “prije svega okrenuti problemima svojih gradova”.

"Veliki broj problema su nam zajednički, zato smo se i organizovali da vidimo kakva su iskustva iz ovih gradova i da vidimo kako Bar, ali i Budvu i Herceg Novi da povedemo naprijed", kazao je Novaković.

Predsjednik Crnogorske Pavićević je prema istim navodima poručio da je dijalog dobar “i uvijek bolji od monologa”, te da je suština politike rješavanje problema običnih građana.

"Mi upravo i ovim sastankom pokušavamo da unesemo novi pristup rješavanju tih problema. Znam da su mnogi zainteresovani, pa ih obavještavamo da tema ovog sastanka nije bila nikakva politička koalicija već rješavanje problema", dodao je Pavićević.

Predsjednik Novske liste Marić je rekao da su za njegovu stranku najbitniji Herceg Novi i Boka koji imaju dosta problema koji su godinama gomilani “i ne možemo ih riješiti sami,pa smo zato i sjeli da razgovaramo kako iste probleme da rješavamo na najbolji mogući način".

"Jedinstven je zaključak da je ovaj sastanak bio odličan početak jedne nove prakse kakva do sada nije viđena na crnogorskoj političkoj sceni, a sljedeći sastanak je načelno dogovoren u Herceg Novom 15. novembra", zaključuje se u saopštenju BB.

Bonus video: