"Kritički" o Đukanoviću: Kao Koka-Kola, pitak, osvježavajući, lijepo pakovanje...

“Mnogi kritikuju Koka Kolu i kažu da je opasna za zdravlje a ona toliko opstaje. Ima lijepo pakovanje, to je jedan proizvod koji svi traže, znači brend broj jedan u Crnoj Gori kao i Đukanović”
25 komentar(a)
Ažurirano: 18.06.2015. 11:53h

Premijer Milo Đukanović je kao Koka Kola - dugo traje, ima lijepo pakovanje, pitak je, osvježavajuć ali može biti i opasan po zdravlje. To je zaključak jedne od diskusija u emisiji Replika emitovane na RTCG, a koja se bavila Kongresom Demokratske partije socijalista, koji je zakazan za 20. jun.

Urednik političke rubrike u Dnevnim novinama Mili Prelević, govoreći da uoči Kongresa nema previše talasanja u DPS-u je rekao da je to najviše zasluga lidera stranke Mila Đukanovića.

“Koji je, ja to mogu da kažem pošto sam jedan od dugogodišnjih njegovih kritičara i znam da gledaoci ovo neće protumačiti da ga hvalim. Teško ga je (Đukanovića) uporediti sa nekim. On je kao Koka Kola. Dugo traje”, rekao je Prelević.

Urednica emisije Nevenka Ćirović mu je na to odgovorila “mislite na onaj dio sa mnogo šećera, sladak i to, pitak, osvježavajući”.

U diskusiju se uključio i izvršni direktor Građanske alijanse Boris Raonić sa doskočicom: “Ali opasan za zdravlje”.

“Mnogi kritikuju Koka Kolu i kažu da je opasna za zdravlje a ona toliko opstaje. Ima lijepo pakovanje, to je jedan proizvod koji svi traže, znači brend broj jedan u Crnoj Gori kao i Đukanović”, rekao je Prelević.

“Ako želite da se zadrže (gledaoci) na onom osjećanju da ste njegov dugogodišnji kritičar ja bih stala ovdje”, upozorila je Ćirović.

Uslijedio je i odgovor Prelevića:

“Kritičar ili ne govorim onako kako je. Znači Đukanović je čovjek koji je potpuno promijenio svoju partiju a Kongres još nije došao”.

Bonus video: