Krivokapić razgovarao sa članovima Grupe prijateljstva Parlamenta Francuske

"Krivokapić je, informišući sagovornike o dinamici rada Skupštine kazao da je rad poslanika u parlamentu izuzetno dinamičan, i dodao da, prema ocjeni mnogih, crnogorski Parlament važi za vodeći u regionu po otvorenosti, dostupnosti informacija, ali i po broju parlamentarnih saslušanja i istraga"
0 komentar(a)
Ranko Krivokapić, parlamentarci Francuska, Foto: Skupstina.me
Ranko Krivokapić, parlamentarci Francuska, Foto: Skupstina.me
Ažurirano: 16.06.2015. 13:51h

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić primio je danas članove Grupe prijateljstva Parlamenta Francuske, Patrisa Veršera, Filipa Goslana i Ženevjev Goslan-Fleri.

"Članovi Grupe prijateljstva Parlamenta Francuske zahvalili su se predsjedniku Krivokapiću na prilici da se upoznaju sa radom crnogorske Skupštine i izrazili zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa članovima parlamentarne Grupe prijateljstva Crne Gore. Krivokapić je, informišući sagovornike o dinamici rada Skupštine kazao da je rad poslanika u parlamentu izuzetno dinamičan, i dodao da, prema ocjeni mnogih, crnogorski Parlament važi za vodeći u regionu po otvorenosti, dostupnosti informacija, ali i po broju parlamentarnih saslušanja i istraga", navodi se u saopštenju iz kabineta Krivokapića.

Dodaje se da je predsjednik Skupštine Crne Gore sa sagovornicima razgovarao i o društvenoj koheziji koja u Crnoj Gori vlada o pitanju evropskih integracija, i dodao da, kada je riječ o aspiracijama za članstvo u NATO država predano radi na ispunjavanju obaveza koje joj predstoje do kraja godine.

"Krivokapić i njegovi sagovornici takođe su ocijenili pohvalnom dosadašnju saradnju Crne Gore i Francuske kroz PS OEBS", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: