Hrapović Deliću: Bolji si sa instrumentima, nego sa politikom

"O tome šta u SDP-u Pljevalja misle o Kenanu Hrapoviću i Sabahudinu Deliću, kao i o našim ostvarenim rezultatima u partiji, najbolje govori ubjedljiva manjina na Opštinskom odboru i Konvenciji u kojoj je ostao moj drug Sapko, kao i to što će svi delegati iz Pljevalja dati bezrezervnu podršku Ivanu Brajoviću"
67 pregleda 8 komentar(a)
Kenan Hrapović, Foto: Luka Zeković
Kenan Hrapović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 29.05.2015. 12:40h

Ivan Brajović će nakon Kongresa koji će se održati 3. juna biti novi predsjednik SDP-a, ne zbog toga što sam ja to "procijenio", nego zbog toga što je to većinsko opredjeljenje delegata koji će glasati na Kongresu, poručio je Kenan Hrapović.

"To je činjenica koja je poznata našem partijskom drugu Sapku Deliću, ali i onima koji su ga natjerali da potpiše ovakvo saopštenje. Neistinama kojima obiluje saopštenje čiji je potpisnik moj drug Sapko ne želim da se bavim, budući da nemam namjeru da se spustam na tako nizak nivo", naveo je Hrapović u reagovanju na izjavu Delića.

Delić je ranije saopštio da su nevažne procjene bivših članova DPS-a.

"O tome šta u SDP-u Pljevalja misle o Kenanu Hrapoviću i Sabahudinu Deliću, kao i o našim ostvarenim rezultatima u partiji, najbolje govori ubjedljiva manjina na Opštinskom odboru i Konvenciji u kojoj je ostao moj drug Sapko, kao i to što će svi delegati iz Pljevalja dati bezrezervnu podršku Ivanu Brajoviću. Očigledno da Sapko mnogo bolje barata muzičkim instrumentima nego političkim procjenama i činjenicama. Pozivam naše partijske drugove da spuste tenzije, jer za njima nema potrebe. Predsjednici dolaze i prolaze, a SDP ostaje. Tako je do sada bilo, a tako će i ostati nakon VIII Kongresa SDP-a", naveo je Hrapović.

Bonus video: