Hrapović: Diskutabilna politika vrha SDP-a

On je naglasio da SDP neće dozvoliti cijepanje, zato što je partija kroz slična iskušenja prolazila i prije 20 i 25 godina
23 komentar(a)
Kenan Hrapović, Foto: Luka Zeković
Kenan Hrapović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 28.05.2015. 12:05h

Funkcioner Socijaldemokratske partije (SDP) i direktor Fonda za zdrvatsveno osiguranje Kenan Hrapović kritikovao je politiku vrha te partije u posljednjih dvije godine, poručivši da će od 3. juna, nakon Kongresa, imati novog predsjednika.

On je podsjetio da je podržao predsjedničku kandidaturu Ivana Brajovića.

Hrapović je, odgovarajući na pitanja novinara, ocijenio da je politika vrha SDP-a u posljednje vrijeme “diskutabilna”, te da su članovi i simpatizeri te partije zbunjeni..

“Danas gradimo politiku u smislu saradnje i koalicije sa jednim dijelom opozicije, sjutra sa drugim, sledeći put kažemo da smo za čvrstu koaliciju za funckionisanje vlasti na državnom nivou i po opštinama, pa da smo za čvrstu koalciju u vršenju vlasti “ali dajte da kritikujemo sve što se donosi u državi””, pojasnio je Hrapović.

On tvrdi da ga posebno brine kritika SDP-a u ekonomskoj sferi.

“Ukoliko SDP nastavi ovako da se ponaša država će doći do specifično teške finansijske situacije i vraćanja na period od prije 20-25 godina”, rekao je.

Hrapović smatra da neće doći do cijepanja unutar SDP-a, te da je partija kroz slična dešavanja prolazila unazad 25 godina

Bonus video: