Bokser Nikola Sjekloća u Demokratskoj Crnoj Gori

On je bio gost na Drugoj sjednici Koordinacionog odbora za sprovođenje Prvih izbora u Demokratskoj Crnoj Gori, saopštili su Demokrate
170 pregleda 74 komentar(a)
Nikola Sjekloća, Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Nikola Sjekloća, Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 27.05.2015. 10:57h

Bokser Nikola Sjekloća priključio se Demokratskoj Crnoj Gori.

On je bio gost na Drugoj sjednici Koordinacionog odbora za sprovođenje Prvih izbora u Demokratskoj Crnoj Gori, saopšteno je iz Demokrata.

"Tom prilikom, predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, uručio je Sjekloći člansku kartu Demokrata, sa uvjerenjem da će nam svojom podrškom i privrženosti širenju ideje Demokrata pomoći u postizanju pobjeda, kako je to radio u ringu i na koje nas je navikao. Nikola se zahvalio Predsjedniku Demokratske Crne Gore na prijemu, poželio sreću u radu i obećao svoju punu podršku i neštedljivo zalaganje za istinske promjene u Crnoj Gori, a koje ne može zamisliti bez ostvarivanja ciljeva iz programa Demokrata, koje sve veže geslo – Pobjede, a ne podjele. Demokrate su uvjerene da će sa njim u timu mnogo spremnije dočekati utakmice koje predstoje, a da će Nikola sa nama odnijeti neke od najvažnijih pobjeda", navodi se u saopštenju.

Bonus video: