Formiran Inicijativni odbor Demokrata za opštinu Kotor

"Cilj Demokrata je da Kotor, grad sa bogatom evropskom tradicijom i kroz vjekove svog postojanja dio evropske civilizacije povrati mjesto koje mu pripada i koje mu je zadnjih godina uskraćeno djelovanjem neodgovorne vlasti " isitiču u partiji
124 pregleda 28 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Boris Pejović
Demokratska Crna Gora, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 23.05.2015. 11:44h

Inicijativni odbora Demokrata za opštinu Kotor, za sprovođenje izbornih aktivnosti u pripremi Prvog Kongresa Demokratske Crne Gore čine: Dragan Šepelj, Vladimir Jokić, Zoran Živković, Goran Jovanović, Tatjana Crepulja, Špiro Vulović, Vesna Antović, Robert Bernard, Mitar Jovanović, Jovan Ristić, Dejan Pejović, Darko Vorotović, Ivan Brnović, .

U susret Kongresu Demokrata koji će se održati 31. maja, Inicijativni odbor je na sjednici sumirao unutarpartijski postupak i predložio Koordinacionom odboru kandidate Demokrata iz Kotora za članove prvog saziva Glavnog odbora Demokratske Crne Gore i delegate na Prvom Kongresu Demokratske Crne Gore.

"Cilj Demokrata je da Kotor, grad sa bogatom evropskom tradicijom i kroz vjekove svog postojanja dio evropske civilizacije povrati mjesto koje mu pripada i koje mu je zadnjih godina uskraćeno djelovanjem neodgovorne vlasti. Kotorske Demokrate su predano krenule sa radom u cilju vraćanja demokratskih kapaciteta grada Kotora, ali i ravnomjernog ekonomskog i kulturnog napretka cjelokupne kotorske opštine. Očekujemo i pozivamo naše sugrađane da nam se pridruže u zajedničkoj borbi da naš voljeni grad dobije mjesto koje zaslužuje. Dosta je bilo podjela, vrijeme je za pobjede, vrijeme je za Demokrate" isitiču u partiji.

Bonus video: