Formiran Inicijativni odbor Demokrata za opštinu Bar

"Crnoj Gori je potrebna nova politika, novi političari, nova energija, savremeni program i ideje, kako bi ona postala ono što je odavno zaslužila – uređena i prosperitetna zemlja. Beskrajna demagogija, podjele, uvrede, kompromitacija i bježanje od problema mora da bude politika prošlosti", saopštile su Demokrate
96 pregleda 13 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Boris Pejović
Demokratska Crna Gora, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 21.05.2015. 16:40h

Inicijativni odbora Demokrata za opštinu Bar, za sprovođenje izbornih aktivnosti u pripremi Prvog Kongresa Demokratske Crne Gore čine: Petar Radosavović, Momčilo Leković, Milutin-Mićo Šoškić, Dijana Pejović, Senad Grlić, Nebojša Tomašević, Milan Nešković, Jovana Rajak, Aleksandar Radosavović, Ivan Žugić, Petar Brajković, Darko Šoškić, Đorđe Kizić.

U susret Kongresu Demokrata koji će se održati 31. maja, Inicijativni odbor saglasno odlukama Koordinacionog odbora privodi kraju postupak predlaganja kandidata Demokrata za: članove prvog saziva Glavnog odbora Demokratske Crne Gore, delegate na Prvom Kongresu Demokratske Crne Gore, kao i za članove Statutarne Komisije i Nadzornog odbora Demokrata.

"Crnoj Gori je potrebna nova politika, novi političari, nova energija, savremeni program i ideje, kako bi ona postala ono što je odavno zaslužila – uređena i prosperitetna zemlja. Beskrajna demagogija, podjele, uvrede, kompromitacija i bježanje od problema mora da bude politika prošlosti", saopštile su Demokrate.

"Vrijeme je da se okrenemo drugačijoj politici i razgovaramo o investicijama, efikasnoj i sigurnoj ekonomiji, savremenom obrazovanju, jačanju konkurencije i stvaranju boljih uslova za život svih građana. Zato Program Demokrata “Pobjede, a ne podjele”, kao i kadrovska ponuda Demokratske Crne Gore na čelu sa mr Aleksom Bečićem nailazi na velike simpatije i građana Bara. Podrška raste iz dana u dan jer građani u Demokratama prepoznaju snagu koje će biti zamajac dugo očekivanih promjena u našoj zemlji", ističu Demokrate.

Bonus video: