Medojević: Vlast PzP smatra svojim najvećim problemom

Medojević je kazao da su PzP i DF politički subjekti koji se bore za korjenite promjene „bolesnog sistema koji je narod doveo do siromaštva, a zemlju do bankrota“
22 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Slavica Kosić
Nebojša Medojević, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 17.05.2015. 11:45h

Pokret za promjene (PzP) je čvrsto na kursu pomirenja, promjena i smjene korumpiranog režima, kazao je lider te stranke Nebojša Medojević, navodeći da ih zato vlast smatra svojim najvećim problemom i da su zbog toga stalna meta kampanje Udbe.

Medojević je, o okviru radne posjete opštinskog odbora PzP u Herceg Novom, uručio članske karte za 26 novih članova.

"Sa zadovoljstvom sam uručio 26 članskih karata novim članovima. Od 2006. godine PzP je čvrsto na kursu pomirenja, promjena i smjene korumpiranog rezima. Zato nas režim smatra svojim najvecim problemom i zato smo stalna meta prljave kampanje UDBE“, naveo je on.

Prema riječima Medojevića, biti član PzP znači odužiti dug prema generacijama koje dolaze.

Kako je kazao, poneki pojedinac ne izdrži tu borbu i iz prvih redova ode u pozadinu. „Dolaze novi koji žele da se bore za novu poštenu i pravednu Crnu Goru“.

Medojević je kazao da su PzP i DF politički subjekti koji se bore za korjenite promjene „bolesnog sistema koji je narod doveo do siromaštva, a zemlju do bankrota“.

„Svi ostali, misle da je sistem dobar, da ga je potrebno smao malo kozmetički dotjerivati , a suštini samo se bore za fotelje i funkcije. Zato je DF kao istinski lider borbe protiv bolesnog sistema i prepoznat kod naroda kao snaga koja će ih povesti u borbu za slobodu i demokratiju“, poručio je Medojević.

On je dodao da DF neće izdati očekivanja i nade naroda.

„I zato se ovih dana spremamo za velike proteste koji ce dovesti do ostavke Vlade Đukanovica i formiranja prelazne Vlade. Da nije bilo opstrukcija spolja, ali i iznutra, DF bi već prije godinu dana organizovao proteste i danas bi već imali održane prve fer i demokratske refrome”, zaključio je on.

Bonus video: