Medojević: Režim poslovima sa teroristima ugrozio pozivnicu za NATO

Medojević navodi da će "nezajažljiva glad za milionima kojom se jedino rukovodi aktuelni režim" koštati Crnu Goru nedobijanja pozivnice do kraja godine
19 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Savo Prelević
Nebojša Medojević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.05.2015. 11:22h

Trgovina i šverc oružjem i municijom od strane Vladinih firmi sa švercerima, za koje bezbjednosne službe NATO zemalja imaju saznanja da prodaju oružje terorističkim organizacijama FARC i AlQaida može biti ključni razlog da NATO ne pošalje pozivnicu Crnoj Gori do kraja godine, smatra lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

"Skandalozna tajna prodaja državnog preduzeća osumnjičenom za saradnju sa terorističkim organizacijama je prelila kap u čaši i pokazala NATO da je crnogorska Vlada nepouzdan partner sklon švercu i saradnji sa organizacijma koje su tretirane kao neprijatelji NATO", navodi se u saopštenju Medojevića. On navodi da će "nezajažljiva glad za milionima kojom se jedino rukovodi aktuelni režim" koštati Crnu Goru nedobijanja pozivnice do kraja godine.

"Ne možete očekivati pozivnicu za NATO, a prodavati oružje i municiju terorističkim organizacijama. Prevarantska politika režima, koja je pokrivana milionima dolara plaćenim lobistima, došla je do kraja. Zatvorena su vrata i Rusije i NATO. Tako prođu svi diktaori malih zemalja koji pomisle da mogu da se igraju sa velikim silama. Štetu trpi država i građani. Ni ruskih turista i investicija, ni pozivnice", zaključuje se.

Bonus video: