Zeković: DPS se pokušava sakriti iza novih neistina

“Saopštenje OO DPS obiluje teškim neistinama ispod kojih niko neće da stavi ime, pa, po običaju “fakturu za desetine neistina i gluposti koje svakako pristižu” šalju na plaćanje predsjedniku partije Milosavu Bulatoviću. Treba patiti od hroničnog nedostatka stida, pa, nakon deset miliona duga, petogodišnje blokade i sve štete koju su napravili opštini, saopštiti sve to što su saopštili za one, koji su opštinu izvukli iz provalije i 1. jula je ostavili bez dospjelih neplaćenih dugova i sa novcem na računu”
95 pregleda 3 komentar(a)
Bojan Zeković, Foto: Zoran Đurić
Bojan Zeković, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 05.10.2018. 14:30h

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) “bježeći od sramote i odgovornosti nakon što je Vrhovni sud potvrdio da su godinama obmanjivali građane Kolašina po pitanju racionalizacije lokalne uprave pokušava se sakriti iza novih neistina”, tvrdi u regovanju na saopštenje te stranke odbornik Socijaldemokratske partije (SDP) Bojan Zeković.

U saopštenju stranke koja, zajedno sa GB i SD, u Kolašinu čini vlast, navode kako „svakodnevno pristižu fakture sa iznosima od nekoliko desetina hiljada eura, koje su „čekale“ na naplatu

“Saopštenje OO DPS obiluje teškim neistinama ispod kojih niko neće da stavi ime, pa, po običaju “fakturu za desetine neistina i gluposti koje svakako pristižu” šalju na plaćanje predsjedniku partije Milosavu Bulatoviću. Treba patiti od hroničnog nedostatka stida, pa, nakon deset miliona duga, petogodišnje blokade i sve štete koju su napravili opštini, saopštiti sve to što su saopštili za one, koji su opštinu izvukli iz provalije i 1. jula je ostavili bez dospjelih neplaćenih dugova i sa novcem na računu”, piše u reagovanju Zekovića

On navodi kako je “teško polemisati sa količinom neistina i gluposti iznijetih u saopštenju DPS”, pa poziva Bulatovića da "javno objavi sve te 'fakture od nekoliko desetina hiljada eura', koje je napravila, a nije izmirila, bivša vlast”. To će, kaže Zeković, biti prilika da se građani saznaju o kakvim fakturama je riječ i za šta je trošak napravljen.

Bonus video: