SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA

Demokratski front utvrdio plan aktivnosti za naredni period

"Predsjedništvo DF-a je utvrdilo plan aktivnosti koje će se sprovoditi u narednom periodu, kada će se obaviti konsultacije sa aktivistima i građanima oko plana DF da se, pod pritiskom građana na protestima, formira prelazna tehnička vlada koja bi bila sastavljena od svih parlamentarnih stranaka"
52 pregleda 14 komentar(a)
Demokratski front, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Demokratski front, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 04.05.2015. 16:26h

Predsjedništvo Demokratskog fronta (DF) utvrdilo je plan aktivnosti za naredni period, tokom kog će se konsultovati sa aktivistima i građanima u vezi sa formiranjem prelazne vlade.

Na današnjoj sjednici Predsjedništva DF-a, kako je saopšteno iz tog saveza, dogovorene su aktivnosti na implementaciji zaključaka usvojenih na zajedničkoj sjednici glavnih odbora konstituenata DF-a.

Predsjednistvo DF-a je, dodaje se, razmotrilo planove terenske i medijske kampanje.

"Predsjedništvo DF-a je utvrdilo plan aktivnosti koje će se sprovoditi u narednom periodu, kada će se obaviti konsultacije sa aktivistima i građanima oko plana DF da se, pod pritiskom građana na protestima, formira prelazna tehnička vlada koja bi bila sastavljena od svih parlamentarnih stranaka", kaže se u saopštenju DF-a.

Prelazna vlada bi sprovela reforme izbornog zakonodavstva i druge mjere i radnje u cilju, kako je saopšteno, sprečavanja zloupotreba državnih institucija i resursa od režima DPS–SDP-BS.