NADA SE DA ĆE ODBOR UVAŽITI NJEN ZAHTJEV

Dragičević traži da prisustvuje sjednici Odbora za bezbjednost

Ona je kazala da želi da prisustvuje sastanku Odbora, kao zainteresovani poslanik, kao građanka Crne Gore i posebno kao građanka Budve, jer se, kako je navela, u tom gradu u posljednje vrijeme svašta dešava
58 pregleda 4 komentar(a)
Ljerka Dragičević, Foto: Boris Pejović
Ljerka Dragičević, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 20.04.2015. 14:40h

Poslanica Hrvatske građanske inicijative (HGI), Ljerka Dragičević, zatražila je od predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu Mevludina Nuhodžića da prisustvuje sjednici tog tijela na kojoj će biti održano kontrolno saslušanje nadležnih za nacionalnu bezbjednost u Crnoj Gori.

“Obraćam Vam se sa zahtjevom da mi omogućite da prisustvujem sjednici Odbora na kojoj će biti kontrolno saslušanje odgovornih za nacionalnu bezbjednost u Crnoj Gori, sa posebnim akcentom na Budvu”, navodi se u zahtjevu Dragičević.

Ona je kazala da želi da prisustvuje sastanku Odbora, kao zainteresovani poslanik, kao građanka Crne Gore i posebno kao građanka Budve, jer se, kako je navela, u tom gradu u posljednje vrijeme svašta dešava.

“S obzirom na to da niko iz našeg kluba nije član Odbora za bezbjednost i odbranu, nadam se da ćete moj zahtjev uvažiti”, kazala je Dragičević.

Nuhodžić je u najavio da će institirati da Odbor donese odluku o kontrolnom saslušanju ministra unutrašnjih poslova, direktora policije, vršioca dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost i Vrhovnog državnog tužioca u vezi rasvjetljavanja neriješenih ubistava i njihovom uticaju na bezbjedonosnu situaciju u državi.