SDP: Martinović na čelu Foruma mladih u Bijelom Polju

“U svom djelovanju istrajaćemo na afirmaciji mladih, većoj uključenosti i zajedničkoj saradnji na putu unaprjeđenja naše opštine. Motivisani smo i spremni da se posvetimo stvaranju okvira za demokratsku i moderno uređenu opštinu kakva Bijelo Polje zaslužuje da bude”, poručio je Martinovi
113 pregleda 1 komentar(a)
FOM SDP Bijelo Polje, Foto: SDP
FOM SDP Bijelo Polje, Foto: SDP
Ažurirano: 18.04.2015. 17:55h

Forum mladih Sopcijaldemokratske partije (FOM SDP) Bijelo Polje izabrao je Rešada Martinovića za predsjednika u ovom mandatu, dok su za potpredsjednike imenovani Velimir Šekularac, Melisa Vreva i Nermin Kasumović.

Prema riječima Martinovića, FOM će se, na temelju vodećih ideja politike, istininski zalagati za bolji i reprezentativniji rad tog tijela.

“U svom djelovanju istrajaćemo na afirmaciji mladih, većoj uključenosti i zajedničkoj saradnji na putu unaprjeđenja naše opštine. Motivisani smo i spremni da se posvetimo stvaranju okvira za demokratsku i moderno uređenu opštinu kakva Bijelo Polje zaslužuje da bude”, poručio je Martinović.

Među prisutnima na Konvenciji bili su i predsjednica Foruma mladih SDP-a Crne Gore Marija Blagojević, potpredsjednici Stefan Šušter i Ahmed Zajmović, kao i generalna sekretarka Ivona Vuković.

Konvenciji je prisustvovao i predsjednik OO SDP Bijelo Polje, Tufik Bojadžić.

Bonus video: