Simović ponudio saradnju svim partijama koje dobro misle Crnoj Gori

Simović je kazao da je članstvo u NATO potreba Crne Gore. „Da je Crna Gora bila članica NATO, prošlost ovog regiona bila bi drugačija“, rekao je Simović
7 komentar(a)
DPS Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
DPS Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 17.04.2015. 16:33h

Član predsjedništva DPS-a Milutin Simović ponudio je danas saradnju svim političkim partijama koje dobro misle Crnoj Gori.

On je, obraćajući se učesnicima izborne konferencije Opštinske organizacije DPS-a u Pljevljima, kazao da „ovovremenski izazovi i izazovi u budućnosti traže takav pristup“.

„Takav pristup će obezbijediti još snažnije i brže reformske procese i još svega onoga što je ambicija svih nas a to je obezbijediti kvalitetniji život svim građanima u Crnoj Gori“, rekao je Simović.

On je kazao da je predhodni period bio izazovan ali da je na svim koordinatama uspješno realizovana državna politika Crne Gore.

Simović je kazao da je članstvo u NATO potreba Crne Gore. „Da je Crna Gora bila članica NATO, prošlost ovog regiona bila bi drugačija“, rekao je Simović.

Na Konferenciji je izabran novi Opštinki odbor od 146 članova, šest više nego u sadašnjem sazivu. U odbor je ušlo još 26 članova po funkciji.

U saopštenju DPS-a izdatom nakon konferencije navedeno je da je Opštinski odbor znatno inoviran, da je u njemu veliki broj mladih ljudi a preko 30 odsto su žene.

Osim Simovića, konferenciji su prisustvovali koordinator ispred izvršnog odbora DPS Crne Gore Goran Jevrić, predsjednik opštinkog odbora SDP Munir Redžović i predsjednica OO BS Kenana Strujić.

Bonus video: