Mandić: Tražićemo podršku za organizaciju protesta

Potpredsjednik Nove srpske demokratije Emilo Labudović je govorio o teškoj situaciji u kojoj se nalaze svi građani Crne Gore, a pogotovo srpski narod, naglašavajući da su sazreli uslovi da i građani Crne Gore, kombinacijom institucionalnih i vaninstitucionalnih metoda, promijene vlast
9 komentar(a)
NOVA BERANE, Foto: Nova srpska demokratija
NOVA BERANE, Foto: Nova srpska demokratija
Ažurirano: 08.04.2015. 18:10h

U Beranama je danas održana sjednica Opštinskog odbora Nove srpske demokratije u proširenom sastavu, na kojoj je pružena jednoglasna podrška politici stranke i odlukama Glavnog odbora. Sjednici su prisustvovali i predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić, potpredsjednik Emilo Labudović i predsjednik Političkog savjeta Budimir Aleksić.

"Nakon obilazaka svih opštinskih odbora Nove srpske demokratije, zajedno ćemo sa kolegama iz DF-a realizovati zaključke predsjedništva DF iz januara ove godine o obilasku većine mjesnih zajednica i gradova u Crnoj Gori kako bi zatražili podršku za organizaciju protesta koji bi mogli da dovedu do prvih slobodnih i fer izbora u Crnoj Gori", kazao je predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić.

On je istakao da će ,,u razgovoru sa svima onima koji žele da mijenjaju žalosno stanje u kome se nalazi Crna Gora tražiti podršku za okupljanja građana u Podgorici i drugim gradovima Crne Gore''.

"Tada ćemo ispostaviti jasne političke zahtjeve i upornošću i doslednošću se izboriti za slobodu i promjene'', rekao je Mandić.

Potpredsjednik Nove srpske demokratije Emilo Labudović je govorio o teškoj situaciji u kojoj se nalaze svi građani Crne Gore, a pogotovo srpski narod, naglašavajući da su sazreli uslovi da i građani Crne Gore, kombinacijom institucionalnih i vaninstitucionalnih metoda, promijene vlast.

Predsjednik Političkog savjeta Nove srpske demokratije Budimir Aleksić detaljno je upoznao članove OO sa razlozima zbog kojih je Glavni odbor NOVE odlučio da se očuva DF i prepoznatljiva pozicija Nove srpske demokratije u njemu.

Predsjednik opštinskog odbora Nove srpske demokratije u Beranama, Radojica Živković, saopštio je podatak da zbog najnovijih dešavanja nijedan član Nove srpske demokratije iz Berana nije napustio stranku.

"Naprotiv, postoji interesovanje da se u naše redove vrate i oni koji su ranije zbog nekih drugih razloga odlučili da se pasiviziraju'', rekao je Živković.

Bonus video: