DPS Berane: Sjednica nastavak Kikovićevog cirkusa

Iz ove partije tvrde da se „raspadanje beranske koalicije na „vojvodstva“ potvrđuje i nejedinstvom prilikom glasanja po tačkama
0 komentar(a)
Opština Berane, Foto: Arhiva Vijesti
Opština Berane, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 07.04.2015. 14:18h

Iz Opštinskog odbora DPS Berane saopšteno je kako je nastavak osme sjednice SO predstavljao „nastavak Kikovićevog cirkusa, kod Čiče na slobodnoj teritoriji, sa poraženom ikonografijom, kao prilog 70. godišnjici pobjede nad fašizmom“.

Iz ove partije tvrde da se „raspadanje beranske koalicije na „vojvodstva“ potvrđuje i nejedinstvom prilikom glasanja po tačkama koje su bile na dnevnom redu i njihovom panikom i pitanjem kojem se klanu priključiti“.

„Njihovi rezultati se vide i po izostanku diskusija o javnim radovima koji su bili na dnevnom redu. Zaključak je jasan: ni javnih radova – ni javnih diskusija“, kaže se u saopštenju.

Navodi se kako je na ovoj sjednici izostalo i izjašnjavanje o informacijama o stanju i problemima u primarnoj i sekundarnoj zdravstvenoj zaštiti u Beranama.

Sa razlogom, jer im nije bio potreban bolji izvjestilac od predsjednika opštine koji je sa zadovoljstvom slušao i potvrdio riječi ministra zdravlja, dr Budimira Šegrta: „Uslovi u beranskoj bolnici, koja je referentna za sve ove bolnice i daje organizacionu i stručnu podršku svim ovim bolnicama, su fantastični“. Znamo da im je ovu, ministrovu konstataciju prenio predsjednik Šćekić – koliko im je draga govori njihovo neizjašnjavanje. Tako oni vode brigu o Beranama“, tvrde u OO DPS.

U saopštenju se zaključuje da će kolaicija na vlasti „u narednim danima imati više vremena za donošenje pojedinačnih odluka, biranju novih lidera i zadovoljavanju ličnih interesa dok grad propada ubrzano“.

Bonus video: