Krunić: Saradnja sa Savjetom Evrope dobra

Đukanović je poželio Krunić uspjeh u obavljanju diplomatske misije, uz uvjerenje da će, kako su naveli, tokom mandata nastaviti da doprinosi snaženju saradnje Crne Gore i SE, afirmišući doprinos države poštovanju ljudskih prava
415 pregleda 1 komentar(a)
Božidarka Krunić, Foto: Vlada Crne Gore
Božidarka Krunić, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 06.04.2015. 14:51h

Saradnja Crne Gore i Savjeta Evrope (SE) izuzetno je dobra, poručila je šefica misije Crne Gore pri SE, Božidarka Krunić, i navela da će u narednom periodu raditi na ispunjavanju obaveza iz članstva u toj organizaciji.

Novoimenovanu ambasadarku Krunić danas je primio premijer Milo Đukanović.

„Krunić je istakla da će u narednom periodu raditi na daljem unapređenju izuzetno dobre saradnje Crne Gore i SE i ispunjavanju obaveza i preporuka iz članstva u toj organizaciji“, kaže se u saopštenju Vlade.

Kako se navodi, Đukanović je poželio Krunić uspjeh u obavljanju diplomatske misije, uz uvjerenje da će, kako su naveli, tokom mandata nastaviti da doprinosi snaženju saradnje Crne Gore i SE, afirmišući doprinos države poštovanju ljudskih prava.

Đukanović je, kako je saopšteno, iskazao zadovoljstvo izuzetno dobrim odnosima i saradnjom Crne Gore i SE i napretkom države kao članice te evropske organizacije.

Bonus video: