Ministar Konjević čestitao Dan opštine Ulcinj

Ministar Konjević je povodom Dana opštine Ulcinj uputio čestitku predsjedniku Opštine Fatmiru Đeki, predsjedniku Skupštine opštine Fuadu Hadžibetiju, odbornicima i građanima
4 komentar(a)
Raško Konjević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Raško Konjević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 03.04.2015. 13:31h

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Ulcinj, čestitku predsjedniku Opštine Fatmiru Đeki, predsjedniku Skupštine opštine Fuadu Hadžibetiju, odbornicima i građanima:

„Otrantska vrata otvaraju pogled na grad u kojem su se kroz istoriju nebrojeno puta smjenjivale kulture i narodi, ostavljajući za sobom neizbrisiv pečat koji se do danas vidi i osjeća u Ulcinju. Izdignut na hridima iznad mora, Ulcinj je jedan od onih gradova koji svojom raznolikošću zaista imaju šta da ponude turistima.

Zato prirodno bogatstvo zaleđa i priobalja treba iskoristiti na pravi način, privlaćeći nove investitore i razvijajući lokalne projekte u smjeru zadovoljenja potreba građana, unaprijeđenja usluga i turističkih ponuda.

Uz želju da zajedničkim naporima doprinesemo kreiranju povoljnog ambijenta za dalji razvoj grada, ujedno osnažujući kadrove u cilju što kvalitenijeg pružanja usluga građanima i turistima, u svoje ime i u ime Ministarstva unutrašnjih poslova, srdačno Vam čestitam Dan opštine Ulcinj“

Bonus video: