Bulatović: Medojević bio za savez sa Rakčevićem u Podgorici

Bulatović je kazao da je zabrinjavajuća fragmentacija opozicije, navodeći da ne vjeruje kako će to kasnije dovesti do ukrupnjavanja
123 pregleda 18 komentar(a)
Predrag Bulatović, Foto: Savo Prelević
Predrag Bulatović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.03.2015. 10:50h

Funkcioner DF-a Predrag Bulatović kazao je da niko u tom političkom savezu ne treba da isključi mogućnost saradnje sa novoformiranim opozicionim strankama, uključujući pokret URA.

“Pošto se zalažem za saradnju opozicije i nalaženje optimalnog oblika djelovanja, kao jedna ili više lista, u ovom trenutku ne bih nikoga isključio. Bio bih neodgovoran”, kazao je Bulatović u emisiji “Načisto” na TV Vijesti odgovarajući na pitanje da li se slaže sa tvrdnjama lidera PzP Nebojše Medojevića da je URA neprijatelj Fronta.

Bulatović je naveo da je uoči lokalnih izbora u Podgorici predsjedništvo Fronta glasalo o uključenju Foruma 2010 i Žarka Rakčevića na izbornu listu, navodeći da je on bio protiv toga.

“Za taj predlog su glasali Medojević , Branko Radulović i Goran Danilović. Andrija Mandić, Milan Knežević i ja smo bili protiv. Presudio je Miodrag Lekić, a niko od nas nije dao veto iako se vidjelo da to može da donese negativan rezultat(DF)”, kazao je Bulatović, navodeći da je nakon toga Rakčević tražio da bude drugi na listi. “Na to je zabranu stavio Mandić, kao najjači konstituent DF-a. Rakčević je dobio ponudu da bude treći, ali nije htio”.

Bulatović je kazao da je zabrinjavajuća fragmentacija opozicije, navodeći da ne vjeruje kako će to kasnije dovesti do ukrupnjavanja.

Bonus video: