DPS Cetinje: Zabrinjava nervoza u saoptenjima SDP-a

2 komentar(a)
Cetinje grad, Foto: Shutterstock
Cetinje grad, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.03.2015. 18:14h

OO DPS Cetinje iskazuje zabrinutost zbog nervoze koju predstavnici OO SDP Cetinje manifestuju, i u saopštenjima, navodi se u posljednjem saopštenju DPC Cetinje.

"Ipak, riječ je o našim sugrađanima, koje uvažavamo i čija nam nervoza ne pada lako – jer svima želimo dobro. Takođe, zabrinjava nas i konstantno saopštavanje neistina iz pomenutog političkog tabora – ili možda, samo dijela cetinjskog SDP-a? Niti je lokalna uprava dužna ni blizu 20 miliona, niti je dug utrostručen, niti je u toj Prijestonici svojevremeno bilo ’troje predstavnika’ SDP. Smiješna je i navodna činjenica da je SDP ’zaslužan’ za ideje o bilo kakvim gradskim projektima. Ili će biti da su i ti silni milioni eura, neophodni za njihovu realizaciju, izboreni zahvaljujući SDP-u? Ne, gospodo, vi nikad nijeste bili posvećeni svom gradu, a sve što je urađeno, zasluga je isključivo Demokratske partije socijalista i aktuelne lokalne vlasti. Ponavljamo – jako nam je drago što u svojim saopštenjima katkad citirate sume koje je ta lokalna vlast uložila u Cetinje", piše u saopštenju.

Oni navode da razumiju da teško je podnijeti činjenicu da, od izbora do izbora, u svom gradu u sve većoj mjeri postajete marginalan politički faktor.

"Uvažene kolege, mi smo tu da vam pomognemo. Za početak – spremni smo da vam pokažemo koje je sve projekte uradila aktuelna lokalna vlast, a potom i da vas uputimo u te ’sjajne’ rezultate, koje su postigli vaši predstavnici na rukovodećim mjestima u našem gradu. Do tada, želimo vam manje nervoze, a više političkog jedinstva unutar vaših političkih redova. Zbog svih naših sugrađana, želimo i da vaša ’velika, bespoštedna borba za Cetinje’ koju vodite na izuzetno zahtjevan način – stranačkim saopštenjima, flajerima i kojom konferencijom, ubuduće ima više dodira sa realnošću. Jer, onaj ko zavarava druge – zavarava sebe. Da je tako, uvjerili ste se na posljednjim lokalnim izborima. Da je tako, uvjerićete se i na narednim", zaključuje se.

Bonus video: