Popović: Bečiću su dosljednost i dostojanstvo iznad svega

"Značajno je istaći da je na sjednici Glavnog odbora održanoj 1. februara upravo Aleksa Bečić direktno optužio Snežanu Jonicu da je stajala iza prljave kampanje protiv njega i svih onih koji ga podržavaju"
26 komentar(a)
Zdenka Popović, Foto: Boris Pejović
Zdenka Popović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 02.03.2015. 17:53h

Zaista nemam namjeru da se detaljnije bavim navodima, koji se tiču netačnih napada na Aleksu Bečića, od strane dugogodišnje poslanice i članice Vijeća za nacionalnu bezbjednost Snežane Jonice, jer je jasno cjelokupnoj javnosti gdje stanuju istina, dokazi i principi, kao i ko bezrezervno i bezinteresno brani interese građana i iskazuje njima punu lojalnost", kazala je Zdenka Popović, bivša potpredsjednica Odbora SNP Glavnog grada Podgorica koja je zajedno sa Aleksom Bečićem napustila ovu partiju

"Međutim, kako se sada iza leđa govori o drugima, značajno je istaći da je na sjednici Glavnog odbora održanoj 1. februara upravo Aleksa Bečić direktno optužio Snežanu Jonicu da je stajala iza prljave kampanje protiv njega i svih onih koji ga podržavaju. Aleksa je na Glavnom odboru između ostalog saopštio: "Ti si jedna od tačaka razdora u SNP-u svih ovih godina, a drago mi je što se ja i ti nalazimo na različitim talasnim dužinama po mnogo čemu“, kazala je Popović.

Po njenim riječima, iako je, nakon dobacivanja sa mjesta, Bečić pozvao Jonicu da poslije njega uzme riječ kako bi otvorili sve što je nejasno, Jonica je zaćutala, a o razlozima ćutanja jeističe Popović suvišno govoriti.

"Nakon sjednice Aleksa Bečić je svim predstavnicima medija, koji su se nalazili ispred sale saopštio da napušta SNP, obrazloživši razloge napuštanja i posebno ističući da apsolutno ništa ne vjeruje Srđanu Miliću i Snežani Jonici. Kao neko ko poznaje Aleksu od kad je kao omladinac ušao u političke vode, tvrdim da su mu dosljednost i dostojanstvo, kako u životu, tako i politici iznad svega, a ako treba naći primjere onih kojima data riječ ne znači ništa, to je upravo pomenuti dvojac Milić-Jonica, rekla je Popović.

Ona je dodala da joj je jasno da Bečić predstavlja smetnju i opasnost za Jonicu i posebno njene mentore, ali da nadu, energiju i novu snagu koju prepoznaju građani ne mogu zaustaviti.

"Gospodo, nastavite da radite sa partnerima i saradnicima u medijskom podzemlju i režimskim pomagalima, jer među građanima partnere nećete naći. Svaka zemlja bi bila ponosna da ima čistog, stručnog, obrazovanog i hrabrog lidera kakav je Aleksa Bečić, a pošto sam sigurna da Crna Gora ima još takvih mladih ljudi pozivam ih kako one koji su se već priključili, tako i sve ostale da odlučno stanu iza koncepta koji Bečić promoviše, ne obazirući se na interesdžije i profitere jer njihovi motivi i zadaci su svima jasni i poznati", zaključila je Popović.

Bonus video: