Bečić pravi građansku partiju, mladi na ključnim pozicijama

Od napuštanja SNP-a on, prema saznanjima “Vijesti”, obilazi teren i razgovara sa onima koji bi da mu se priključe
71 pregleda 176 komentar(a)
Aleksa Bečić i saradnici, Foto: Savo Prelević
Aleksa Bečić i saradnici, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.02.2015. 06:51h

Nova partija Alekse Bečića, koju je najavio za proljeće, biće građanske profilacije i na glavnim pozicijama biće uglavnom mlade osobe, saznaju “Vijesti”.

Oni iskusniji koji su sa Bečićem napustili SNP, a među kojima su osnivači i poslanici prema kojima je ta partija bila prepoznatljiva, biće u drugim redovima odakle će “duvati u leđa” mlađim kolegama.

“Realno je očekivati da već s početka proljeća Crna Gora dobije jedan novi, moderan, energičan, kvalitetan, potpuno čist, jasan i dosljedan politički subjekt koji će biti garant promjena”, najavio je Bečić nedavno.

Od napuštanja SNP-a on, prema saznanjima “Vijesti”, obilazi teren i razgovara sa onima koji bi da mu se priključe.

Tako su poslije značajnog broja funkcionera koji su napustili SNP, trojica sadašnjih i bivših aktivista novskog Pokreta za promjene (PzP) odlučila da politički angažman nastave uz Aleksu Bečića, koga su, kako su saopštili, prepoznali kao priliku za ostvarivanje “moderne i poštovane Crne Gore”.

Oni su poručili da u “Bečiću vide šansu, iskrenost i želju da se bori za modernu, uspješnu i poštovanu Crnu Goru, kroz sasvim novi i drugačiji pristup”.

Program Bečićeve partije biće baziran na ponudi konkretnih rješenja za aktuelne probleme sa kojima se država i građani suočavaju, što je on i najavio na TV Vijesti, navodeći da se partije opštim floskulama samo prilagođavaju novonastalnim okolnostima i izborima.

Bonus video: