SNP se dogovorio sa Kaluđerovićem i Gošovićem

Prema dogovoru SNP-a i kluba nezavisnih poslanika, Gošović je na zahtjev SNP-a razriješen članstva u Odboru za zdravstvo, rad i socijalno staranje, gdje će ga zamijeniti Radosav Nišavić
8 komentar(a)
Opštinski odbor SNP, Velizar Kaluđerović, Foto: Savo Prelević
Opštinski odbor SNP, Velizar Kaluđerović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.02.2015. 17:33h

Socijalistička narodna partija postigla je dogovor sa bivšim funkcionerima o podjeli mjesta u skupštinskim odborima. Bivši funkcioner te partije Velizar Kaluđerović ostaće je član Odbora za bezbjednost, a razriješen je članstva u Ustavnom odboru, gdje je umjesto njega imenovan takođe nezavisni poslanik Neven Gošović.

Prema dogovoru SNP-a i kluba nezavisnih poslanika, Gošović je na zahtjev SNP-a razriješen članstva u Odboru za zdravstvo, rad i socijalno staranje, gdje će ga zamijeniti Radosav Nišavić.

Administrativni odbor juče je na sjednici razriješio Obrada Gojkovića članstva u Odboru za politički sistem, pravosuđe i upravu, gdje će ga zamijeniti poslanica SNP-a Danijela Marković. Gojković nije više član ni Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje, a u tom tijelu zamijeniće ga Danko Šarančić. Gojković je juče imenovan za člana Odbora za antikorupciju i u Komisiju za praćenje i kontrolu postupka privatizacije. Gošović je, kako je ranije najavljeno iz SNP-a, ostao član Zakonodavnog odbora, pa tako šest nezavisnih poslanika za sada imaju predstavnike u pet odbora, s tim što bivši članovi Pozitivne Dritan Abazović i Mladen Bojanić, kao i bivši član Nove Novica Stanić ne učestvuju u radu odbora.

Bonus video: