Popović se izvinio zbog "modifikovane narodne izreke"

"Kao simbolični čin iskupljljenja uplatio sam dio plate u humanitarne svrhe. Etičkom kodeksom nijesu predviđene novčane kazne, ali kako sam ja bio inicijator da se one uvedu u Kodeks, uradio sam to"
13 komentar(a)
Andrija Popović, Ljekar Dragičević, Foto: Screenshot
Andrija Popović, Ljekar Dragičević, Foto: Screenshot
Ažurirano: 10.02.2015. 13:49h

Poslanik Liberalne partije Andrija Popović izvinio se poslanicima, javnosti i potpredsedjedniku Milutinu Simoviću zbog, kako je rekao, "modifikovane narodne izreke koju je izrekao, a koja ne priliči tom domu".

"Kao simbolični čin iskupljljenja uplatio sam dio plate u humanitarne svrhe. Etičkom kodeksom nijesu predviđene novčane kazne, ali kako sam ja bio inicijator da se one uvedu u Kodeks, uradio sam to", rekao je Popović ne navodeći kome je uplatio donaciju.

Predsjednik parlamenta Ranko Krivokapić zahvalio se Popoviću na potezu, navodeći da je normalno griješi u želji da se bude što direktniji.

Andrija Popović se na skupštinskom zasijedanju, govoreći o hidropotencijalu Crne Gore, kako je sam rekao poslužio narodnom izrekom “Mi bismo da se tucamo, a da nam ne ulazi”, što je naišlo na burnu reakciju javnosti.

Bonus video: