Neka Džomiću pomognu njegovi drugovi Džigi, Vesko Barović i Mugoša

Radunović je povodom protjerivanja Džomića napisao da je više puta napadao antisrpski režim Mila Đukanovića
94 pregleda 0 komentar(a)
Slaven Radunović, Foto: Boris Pejović
Slaven Radunović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 09.02.2015. 13:15h

Potpredsjednik Nove srpske demokratije Slaven Radunović poručio je na Facebooku da podgoričkom parohu Veliboru Džomiću više od njega mogu pomoći njegovi "intimni prijatelji" Sava Grbović, Vesko Barović i Miomir Mugoša.

Radunović je povodom protjerivanja Džomića napisao da je više puta napadao antisrpski režim Mila Đukanovića zato što se, kako je kazao, na najbestidniji način obračunavao sa SPC i posebno sa Mitropolijom crnogorsko-primorskom.

Odgovarajući na kritike svojih prijatelja i pratilaca na toj društvenoj mreži kako je moguće da DF traži savez sa SDP-om koji je, kako su kazali, odgovoran za progon Džomića, Radunović je naveo da je Krivokapićeva partija svega pet odsto vlasti.

"Ti „nesuđeni saveznici“ su 5 odsto vlasti koja je međunarodno poznata pod imenom „mafijaški režim Mila Đukanovića“, a koji personifikuju, između ostalih, Džigi, Vesko Barović, Miomir Mugoša. To su ljudi koji u ovom teškom momentu, kao intimni prijatelji oca Velibora, mogu mnogo više da mu pomognu nego njegov dobroželatelj iz opozicije, koji nema ama baš nikakvog uticaja kod ,,Šefa“. Ako imate ideju kako bih ja mogao više da doprinesem rješenju ovog problema od gore pomenutih, recite mi, ja ću dati sve od sebe. Mada, mislim da mu i Darko Šuković može više pomoći oko ovoga nego ja", napisao je Radunović.

Bonus video: