Asocijacija mladih SNP: Nijesmo mnogo izgubili Kalezićevim napuštanjem partije

73 pregleda 12 komentar(a)
Asocijacije mladih SNP Danilovgrad, Foto: SNP
Asocijacije mladih SNP Danilovgrad, Foto: SNP
Ažurirano: 08.02.2015. 10:26h

Istupanje Aleksandra Kalezića, i njegova podrška Aleksi Bečiću nas apsolutno nije iznenadila, ali ona ne predstavlja naš većinski stav, kazali su iz Asocijacije mladih Socijalističke narodne partije (SNP) Danilovgrad.

"Od trenutka njegovog ne izbora na odborničku funkciju u maju ove godine, pokazivao je nezadovoljstvo i stavovi koje je iskazivao nijesu bili stav Asocijacije mladih SNP Danilovgrad. Opštinski odbor i Asocijacija mladih nije mnogo izgubila ovim napuštanjem i nadamo se da će sada, naš već bivši predsjednik mladih, dobiti dovoljno vremena da se posveti fakultetskim obavezama koje smo mi završili ili smo im kao studenti završnih godina itekako posvećeni", saopšteno je iz Asocijacije.

Oni su dodali da mladi SNP Danilovgrad daju apsolutnu podršku predsjedniku Srđanu Miliću i novom rukovodstu, jer partiju kako ističu ne doživljavaju kao sredstvo za ostvarivanje ličnih interesa i zapošljavanje već du u SNP prepoznali snagu koja može donijeti neophodne promjene Crnoj Gori.

"Smatramo da smo i mi, i još mnogo mladih ljudi u svim gradovima u Crnoj Gori, dali veliki doprinos rezultatu SNP na prethodnim lokalnim izborima, ne manji nego Bečić ili Kalezić.Ne postoji ni jedan pojedinac koji može svojim odlaskom naštetiti SNP jer je SNP najpostojanija i najsnažnija partija u Crnoj Gori. Snažnija i od DPS, jer članove SNP ne uključuje interes i strah već ideja. Čiji god motivi su drugačiji, on se dugo ne zadržava u SNP-u, a to se, evo, već po četvrti put, dokazuje", zaključuje se u saopštenju Asocijacije mladih SNPDanilovgrad.

Bonus video: