Bečić ispunio obećanje: Ostavka na mjesto odbornika

"Podrška koju i ovih dana dobijam od građana svih vjera i nacija, različitih starosnih dobi i struktura na to me dodatno obavezuje i motiviše", zaključio je Bečić
0 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Luka Zeković
Aleksa Bečić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 05.02.2015. 16:34h

Bivši član Socijalističke narodne partije (SNP) i nosilac liste ove partije na izborima u PodgoriciAleksa Bečić podnio je danas ostavku na funkciju odbornika u Skupštini Glavnog grada.

"Pored brojnih zahtjeva i insistiranja od stane građana da isto ne treba da učinim, u skladu sa najavom koju sam dao podnio ostavku na funkciju odbornika u Skupštini Glavnog grada. Ponosan na petogodišnji rad u Skupštini Glavnog grada izražavam zahvalnost na saradnji kolegama iz aktuelnog i prethodnog saziva, kao i Službi Skupštine, uz želje za uspjehom kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu", saopštio jeBečić

On je dodao da se kako ističe njegova odlučna borba za potrebe građana i nužne promjene nastavlja sa još većim elanom nego do sada.

"Podrška koju i ovih dana dobijam od građana svih vjera i nacija, različitih starosnih dobi i struktura na to me dodatno obavezuje i motiviše", zaključio je Bečić.

On je odlučio da napusti SNP 1. februara nakon sjednice Glavnog odbora partije.

Bonus video: