Liberalna partija: Transparentno i nepristrasno postupati u aferi "Koverat"

„Pozivamo i političke partije, čiji to nije posao i nadležnost, posebno one koji ne poštuju ni crnogorsku državu, ni institucije sistema, da prestanu da uznemiravaju javnost i uzbunjuju građane demagogijom i neutemeljenim ocjenama“
900 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Wikimedia
Ilustracija, Foto: Wikimedia

Liberalna partija pozvala je pravosudne organe i Agenciju za sprječavanje korupcije (ASK) da transparentno i nepristrasno postupe u aferi Koverat i poručila političkim partijama da prestanu da uznemiravaju javnost i zbunjuju građane demagogijom i neutemeljenim ocjenama.

Iz te stranke su pozvali pravosudne organe i ASK da na osnovu svojih nadležnosti i obaveza obavijeste javnost o dešavanjima u aferi sa Atlas bankom i objavama njenog većinskog vlasnika Duška Kneževića i da preuzmu potrebne radnje u skladu sa zakonima Crne Gore.

„Pozivamo i političke partije, čiji to nije posao i nadležnost, posebno one koji ne poštuju ni crnogorsku državu, ni institucije sistema, da prestanu da uznemiravaju javnost i uzbunjuju građane demagogijom i neutemeljenim ocjenama“, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, liberali se oduvijek zalažu za vladavinu prava, pravnu i pravednu državu, kao i za odgovoran pristup javnosti, istinu, poštovanje institucija i zakona.

Bonus video: