Crnogorski radikali: Ako o nama brine veleizdajnik Srbije, onda bolje da nas nema

151 pregleda 14 komentar(a)
Tomislav Nikolić, Foto: Betaphoto
Tomislav Nikolić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 30.01.2015. 16:40h

“Neka Tomislav Nikolić brine, jer ako smo došli do toga da o nama brine veleizdajnik Srbije, onda bolje da nas nema”, poručili su predsjedniku Srbije iz Srpske radikalne stranke (SRS) u Crnoj Gori.

U saopštenju SRS na izjavu Nikolica, nakon sastanka sa liderom Nove srpske demokratije (Nova) Nove Andrijom Mandićem, navodi se da je predsjednik Srbije “pogrešna adresa, kada je riječ o očuvanju srpskih nacionalnih interesa i identiteta..”

„Tačno je to što je Mandić kazao, da Srbi imaju najveći oslonac u matici, odnosno u Srbiji ali ne u Nikolićevoj vladi. Pored veleizdaje koju je Nikolić zajedno sa Aleksandrom Vučićem počinio prema našem lideru, a svom kumu Vojislavu Šešelju, podsjećamo da i poredložio srpskim strankama da uđu u vlast sa Demokrastskom partijom socijalista (DPS) .

To je bio, najblaže rečeno, najsramniji predlog koji je ikada upućen iz naše matice, uvreda za srpski narodu u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju koordinacionog tijela SRS u Crnoj Gori. Iz te stranke zamjeraju Nikoliću što je, kako navode, “ćutao kada se Milo Đukanović sastao u Podgorici sa komandantom OVK-a Hašimom Tačijem". “Neće se ni Nikolić ni Vučić zamjeriti Đukanoviću zbog Srba u Crnoj Gori. Jedino mi sami, srpske stranke u Crnoj Gori, zajedničkim djelovanjem, ujedinjeni, bez podjela možemo zaštititi naše nacionalne interese i očuvati naš nacionalni identitet", zaključuje se u saopštenju koordinacinong tijela SRS u Crnoj Gori.

Bonus video: