Danilovrad: Markuš podnio ostavku

Ostavka na funkciju sekretara uslijedila je nepuna tri mjeseca nakon što je podnio ostavku na članstvo u Opštinskom odboru danilovgradskog DPS-a
155 pregleda 2 komentar(a)
Danilovgrad, Foto: Arhiva "Vijesti"
Danilovgrad, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 20.01.2015. 21:09h

Božidar Đido Markuš sekretar Sekretarijata za imovinu u Opštini Danilovgrad podnio je ostavku na tu funkciju.

Markuš je rekao "Vijestima" da ostavku podnosi iz ličnih razloga.

Ostavka na funkciju sekretara uslijedila je nepuna tri mjeseca nakon što je podnio ostavku na članstvo u Opštinskom odboru danilovgradskog DPS-a.

“Kada sam podnio ostavku na članstvo u OO rekao sam da imam neke planove, svi moji planovi sada su vezani za Podgoricu i zbog toga sam sada podnio ostavku”, kazao je Markuš dodajući da ima dosta privatnih obaveza i da je pri kraju radnog vijeka.

Markuš je negirao spekulacije da je ostavku podnio zbog nesuglasica sa jednim od funkcionera Opštine Danilovgrad.

“Zbog jednog čovjeka personalno nikada ne bih napustio bilo što..Razočaraću one koji misle da sam se posvađao sa predsjednikom (Branislav Đuranović), nisam. U Danilovgradu postoje oni sa kojima se nisam slagao u vezi nekih stvari, ali takvi ljudi uvijek postoje, u svim gradovima, svim opštinama..To je jednostavno život”, kazao je Markuš.

On je rekao da mu je jako žao što odlazi iz Danilovgrada zbog nekih ljudi, među kojima su Đuranović i predsjednik OO DPS-a dr Miodrag Đurović.

Markuš je istakao da je došlo vrijeme da se “lagano vrati” u Podgoricu iz koje je “i ranije imao primamljive poslovne ponude” koje tada nije prihvatio..

“Nemam neke posebne ambicije, dolazi vrijeme za mlađe, neka oni rade ono što smo mi radili, a ubuduće ću pomagati koliko budem mogao”, kazao je on.

Bonus video: