Vučurović: Naručeni analitičari da se drže dalje od DF-a

On je kazao da danas postoje nove ,,fantastične’’ ideje koje nam šalju neki drugi ,,analitičari’’, kojima bi ipak najbolje bilo da se oprobaju u vlastitim političkim organizacijama ili u onima koje podržavaju, a da se drže dalje od DF-a
6 komentar(a)
Jovan Vučurović, Foto: Savo Prelević
Jovan Vučurović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.01.2015. 15:06h

Nova srpska demokratija smatra da je spinovanje javnog mnjenja u pravcu onoga sto odgovara režimu i određenim parapolitičkim strukturama, o tome kako navodno postoje sukobi u DF-u i kako navodno treba preurediti DF po mjeri tih organizacija, najprljavija kampanja koja se vodi protiv najjačeg opozicionog subjekta, poručio je portparol NSD Jovan Vučurović.

"Nova srpska demokratija zna da režimu i onima koji su dugo bili sastavni dio režima, a danas su samo privremeno odvojeni od njega, smeta naša jasna politika o prelaznoj vladi i metodama pritiska kojima treba obezbijediti podršku toj političkoj ideji. Najnovije izlete raznih ,,analitičara’’ doživljavamo samo kao nastavak nečasnih radnji po kojima je posebno bio prepoznat Miloš Bešić, koji je godinama zamajavao javnost sa namještenim anketama, raznim predlozima i sugestijama opoziciji, a sve to je direktno išlo na ruku režimu", kazao je Vučurović.

On je kazao da danas postoje nove ,,fantastične’’ ideje koje nam šalju neki drugi ,,analitičari’’, kojima bi ipak najbolje bilo da se oprobaju u vlastitim političkim organizacijama ili u onima koje podržavaju, a da se drže dalje od DF-a.

"Radi se o iznajmljenim analitičarima, koji se silom stvari bave tim poslom, i vrlo je lako prepoznati njihove prave namjere, pošto te naručene analize jedino imaju za cilj da nanesu štetu DF-u. Srećom, u Crnoj Gori nema naivnih i svi dobro znaju pozadinu, namjere i cilj koji treba da bude postignut sa ovim analizama. Pogotovo su prepoznatljivi oni koji naručuju ove ,,analize’’ i koji se kriju iza njih, a njima možemo poručiti da nastave da se bave svojim poslom, neko neka izdaje novine, neko neka se bavi bankama i finansijama, neko ljudskim pravima, neko slaganjem keša u slamarice, a građani i opozicija će se snaći i bez njihovih sugestija. Ako DPS, kome se uporno nude i za koji su dugo radili, može bez njihovih usluga i predloga, može i DF", zaključio je Vučurović.

Bonus video: