Cdu spreman da učestvuje u novoj lokalnoj vlasti

U saopštenju se ističe da Cdu želi da pomogne obnovi turističkih i svih razvojnih potencijala našeg grada i opštine
1 komentar(a)
CDU, Foto: Boris Pejović
CDU, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 12.12.2014. 17:28h

“Cdu je sigurna da će nova lokalna vlast raskinuti, s jedne strane, sa politikom ignorisanja i izbjegavanja komunikacije i saradnje sa centralnom vlašću, kao i da će, s druge strane, Vlada Crne Gore, u novim uslovima, posvetiti veću pažnju Herceg Novom i njegovim razvojnim potrebama i potencijalima. I jedno i drugo predstavlja suštinski interes svih građana Herceg Novog”, navodi se u saopštenju OO Crnogorske demokratske unije Herceg Novi.

Cdu poručuje da su spremni da učestvujemo u novoj lokalnoj upravi.

“Za nas su prihvatljive programske koalicije, koje će obezbijediti političku platform za novu novsku politiku. Mi želimo da vidimo i spremni smo da participiramo u koalicijama koje su višečlane i koje će biti spremne da angažuju stručne i kompetentne ljude, bez obzira na njihovu političku orijentaciju. Potrebna nam je efikasna vlast, sa odgovornim ljudima, kojoj će služenje potrebama i interesima građana biti iznad i ispred partijske pripadnosti”.

U saopštenju se ističe da Cdu želi da pomogne obnovi turističkih i svih razvojnih potencijala našeg grada i opštine.

“To će biti dug i naporan proces. Sigurni smo da je prvi korak u tom smjeru oporavka našeg Herceg Novog upravo pravilno shvatanje problema sa kojima smo suočeni, kao i modela i metoda kako oni mogu biti rješavani”

Bonus video: