KOALICIJA SNP-DF-NS

Herceg Novi: "Izbor" i DPS kuju planove za krizu

1 komentar(a)
Koaliciji SNP-DF-NS, Foto: Slavica Kosić
Koaliciji SNP-DF-NS, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 10.12.2014. 06:58h

Nosilac liste “Sačuvajmo Novi! Za dobro Novog Koalicija SNP-DF-NS” Obrad Gojković poručio je da nemaju konkurenta na izborima zakazanim za 14. decembar, a nema konkurenata “ni u jednom poštenom, pravnom sistemu gdje vlada fer plej”.

“U Skupštini poslanici DPS-a iz Herceg Novog su uvijek glasali protiv naših predloga koji su bili u intersu građana Herceg Novog. Nisu podržali radnike Brodogradilišta, nisu glasali za raskidanje privatizacionog ugovora za Vektra Boku, nisu htjeli da se preispita rad tužilaštva u Herceg Novom, nisu htjeli da se kontroliše kriminal ugradu”, ustvrdio je Gojković.

Gojković je optužio Udruženje građana “Izbor” da imaju plan sa DPS-om da spriječe po svaku cijenu njihovu listu da dobije apsolutnu većinu na ovim izborima. “Poslije toga im je cilj da naprave krizu vlasti, predlože nestranačku ličnost za predsednika opštine koja je po volji DPS-a”, zaključio je Gojković.

“Nikada nismo i nećemo činiti ustupke ljudima kojima je lični interes jedini interes, a takvi ljudi mogu pripadati samo formaciji DPS-a”, istakla je kandidatkinja za odbornicu Danijela Đurović (SNP).