Stojadinović: Gojković je najviše učestovao u borbi za lične interese

"Umjesto da objasni Novljanima zašto im je grad, kojim je 14 godina vladala SNP, u katastrofalno lošem stanju, Gojković prebacuje krivicu na opoziciju u novskom parlamentu. Gojković je taj koji je odlučivao koga će isključiti iz novskog SNP-a i niko od bivših funkcionera te partije nema apsolutno nikakve veze sa DPS-om"
95 pregleda 6 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 06.12.2014. 16:45h

Kandidat za odbornika liste DPS "Da pobijedi Herceg Novi – Milo Đukanović" Dejan Stojadinović saopštio je da nosilac liste koalicija SNP, DF i NS, Obrad Gojković "uzaludno pokušava da na drugoga svali krivicu za rasturanje lokalne vlasti i njegove sopstvene partije u Herceg Novom".

"Umjesto da objasni Novljanima zašto im je grad, kojim je 14 godina vladala SNP, u katastrofalno lošem stanju, Gojković prebacuje krivicu na opoziciju u novskom parlamentu. Gojković je taj koji je odlučivao koga će isključiti iz novskog SNP-a i niko od bivših funkcionera te partije nema apsolutno nikakve veze sa DPS-om. Pozivamo i njih da javno kažu ko ih je i na koji način iksljučio iz SNP-a. Veoma je interesantno kako je Gojković tek sad, poslije 14 godina zajedničkog vršenja vlasti sa dojučerašnjim partijskim kolegama, u njima prepoznao "ljude kojima je prioritet lični interes", saopštio je Stojadinović.

Dodaje da je borba za lične interese unutar novskog SNP-a dovela lokalnu upravu do totalne nefunkcionalnosti, a da je Gojković taj "koji je tome najviše doprinio".

"Sve to i jesu razlozi zašto je DPS uvijek glasala protiv svih njegovih prijedloga za Herceg Novi, jer nijesmo željeli da učestvujemo u daljem uništavanju grada i ostvarivanju Gojkovićevih ličnih ambicija. U samoj završnici kampanje Gojković bi trebalo, umjesto što se bavi izmišljenim optužbama na račun DPS, da objasni svojim biračima i građanima Herceg Novog kako je od Srđana Milića, preko Aleksandra Damjanovića dospio na to da mu kampanju vodi Aleksa Bečić, čovjek koji nije spreman da prizna ni unutrapartijski poraz, a kamoli onaj na predstojećim izborima 14. decembra", zaključio je Stojadinović.

Bonus video: