Krivokapić: Nema niko bolji od nas da vodi Herceg Novi

"Najbolji nikad nisu brojni, zato SDP nosi breme da Crnu Goru približi stabilnosti, prosperiitetu i sigurnost za svakog njenog građanina"
74 pregleda 27 komentar(a)
Ažurirano: 05.12.2014. 20:15h

"Ne trebaju nam investitori koji nose iz Crne Gore, trebaju nam radna mjesta, a ne gospodari. Nećemo samo da budemo radnici, već i menadžeri", kazao je večeras Ranko Krivokapić, predsjednik SDP na završnjoj konvenciji OO SDP u Herceg Novom.

"Nećemo da budemo gradovi zatvorenih škura, već gradovi koji žive svih punih 12 mjeseci”, kazao je on, uvjeren da SDP to može donijeti Herceg Novom.

"Čudno je da u ovom gradu 25 godina nije nastao ni novi institut, ni novo brodogradilište, ni nova bolnica, ni novi hoteli. U Novom nije bilo novog. U Novom je staro zavladalo i to mora stati”, kazao je Krivokapić.

"Svjesni smo da je 25 godina u Crnoj Gori vladala ekonomija rata, ekonomija prodaje i ekonomija zaduživanja. Moraćemo stati. Vrijeme je da počne ekonomija stvaranja, skromnosti, upornosti - nova ekonomija za Crnu Goru", kazao je on, uvjeren da takav prosperitet može donijeti SDP.

"Najbolji nikad nisu brojni, zato SDP nosi breme da Crnu Goru približi stabilnosti, prosperiitetu i sigurnost za svakog njenog građanina. Spremni smo i novski i bokeški, a crnogorski nema niko bolji od nas, da vodimo Novi", uvjeren je Krivokapić siguran da će novski SDP nakon 25 godina, na izborima 14. decembra, dobiti povjerenje građana i ući u vlast u Herceg Novom.

Krivokapić je poručio da nema države ako nema pravde jednake za sve.

"Možemo to zvati evropski ili atlanski zahtjevi, ali mi hoćemo pravdu za nas, ali ne zbog nekoga drugog. Mi hoćemo pravdu bili u Evropskoj uniji, u NATO savezu ili bili potpuno sami”, kazao je Karivokapić.

"Pravda treba svakom građaninu Crne Gore, pravda je osjećaj časnosti, osjećaj, zdravosti društva i zato ne radimo to da bi nekome drugom ispunili zahtjev nego da bi mi bili ono što su naši preci bili”, istakao je Krivokapić.

On je dodao da najbolji "nikad nisu brojni".

"Zato SDP nosi breme da Crnu Goru približi stabilnosti, prosperitetu i sigurnost za svakog njenog građanina. Spremni smo i novski i bokeški, a crnogorski nema niko bolji od nas, da vodimo Novi“, rekao je Krivokapić siguran da će SDP nakon 25 godina, na izborima 14. decembra , dobiti povjerenje građana i ući u vlast u Herceg Novom.

Predsjednik OO SDP i nosilac izborne liste Dragan Šimrak je rekao da Herceg Novi treba da vode "oni koji su spremni i koji mogu jednako dobro da sarađuju sa komšijama iz Dubrovnika i Trebinja, kao i sa onima iz Kotora i Tivta".

"Tako je bilo prije 25 godina, tako mora biti i ubuduće. Dosta je naš Herceg Novi bio slijepo crijevo regiona omeđenog pogrešnim politikama i sukobima. Ne dozvolimo da naš grad bude talac uskogrudih, sebičnih, istorijski poraženih i za nas Novljane posebno pogubnih politika. Oslobodimo se toga", rekao je Šimrak.

Galerija

Bonus video: