Cdu: U Herceg Novom vođenja politika štetna za grad

"Naša partija želi da vidi prosperitetni Herceg Novi, koji treba da započne kompleksni i zahtjevni program obnove svojih turističkih i ukupnih potencijala", rekao je Vlahović
4 komentar(a)
Miodrag Vlahović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Miodrag Vlahović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 30.11.2014. 14:34h

"Politika koja je težila razvoju Herceg Novog mimo i u prkos Crnoj Gori je bila kontraproduktivna i štetna za naš najzapadniji grad. Ona je duboko pogrešna i prevaziđena i za Cdu sasvim neprihvatljiva", kazao je predsjednik Crnogorske demokratske unije Miodrag Vlahović u Herceg Novom na zajedničkoj sjednici Predsjedništva Opštinskog odbora Cdu Herceg Novi.

Partija će na lokalne izbore u najvećem bokeljskom gradu zakazanim za 14. decembar izaći pod sloganom „Cdu – Herceg Novi, Crna Gora“.

"Naša partija želi da vidi prosperitetni Herceg Novi, koji treba da započne kompleksni i zahtjevni program obnove svojih turističkih i ukupnih potencijala. Taj napor treba da bude zajedničko pregnuće svih političkih snaga koje doživljavaju i žele da vide Herceg Novi kao neodvojivi dio naše Crne Gore, kao grad i opštinu koji su u neraskidivoj i funkcionalnoj vezi sa Crnom Gorom”, kazao je Vlahović.

Predsjednica OO Cdu Lidija Petrović je kazala da izborni program partije pod nazivom "Nova mapa Herceg Novog", biti na uvid građana u narednm danima.

Bonus video: