Pajović potpredsjednik barske Opštine

Na čelu Komunalne policije Dragan Radulović, Živanovićevoj poljoprivreda
150 pregleda 5 komentar(a)
Zoran Pajović
Zoran Pajović
Ažurirano: 29.11.2014. 17:17h

Novi potpredsjednik barske Opštine biće dosadašnji načelnik Službe Komunalne policije Zoran Pajović (SDP), koga bi na prethodnoj poziciji trebalo da zamijeni Dragan Radulović, dosadašnji službenik Sektora MUP-a za vanredne situacije.

To je odlučeno na sjednici Opštinskog odbora SDP-a Bar koji je predložio kandidate za starješine organa lokalne uprave i direktore javnih preduzeća prema kvoti koja im pripada iz koalicionog sporazuma sa DPS-om.

Tako bi dosadašnja izvršna direktorica kompanije “Biosava” - Podgorica Slađana Živanović trebalo da vodi Sekretarijat za poljoprivredu i ruralni razvoj, a za novog direktora JP Sportsko-rekreativni centar planiran je Branislav Bane Nenezić, predsjednik Foruma mladih SDP Bara i poznati sportski radnik.

Predloženo je da direktor Agencije za investicije bude Omer Vukić, jedan od dosadašnjih rukovodilaca u JP Vodovod i kanalizacija. Na sjednici OO SDP, kako je saopšteno “Vijestima”, razmatrano je ko ispunjava uslove da učestvuje na javnom konkursu za starješine organa lokalne uprave i direktore javnih preduzeća.

Sve kandidate predložio je predsjednik OO SDP-a Mićo Orlandić, a odbor ih je jednoglasno prihvatio. Opštinski sekretar za opštu upravu i društvene djelatnosti Boris Mijović i načelnik Službe zaštite Velizar Čađenović trebalo bi da ostanu na istim pozicijama.

Na drugoj strani, sem predsjednika Opštine Zorana Srzentića koji je ranije izabran, iz DPS-a još nema konkretnijih naznaka kome će iz partije biti ukazano povjerenje za funkcije u sekretarijatima i javnim preduzećima.

Bonus video: