Demokrate: Koliko to Đukanović ima novca kad ne zna da je potrošio 17.000 eura?

"Ispoljilo se finansijsko nesnalaženje kod Đukanovića i prije neki dan kada se ispostavilo da ne zna koliko mu je donirao Duško Knežević..."
10244 pregleda 18 komentar(a)
Demokrate (ilustracija), Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate (ilustracija), Foto: Demokratska Crna Gora

Ima neke više pravde u činjenici da je predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, sam shvatio i saopštio da mu je potrebna stručna pomoć, a da se nije radilo o nekom udruženom spinovanju, kako sam kaže, navode iz Demokratske Crne Gore.

"Međutim, ima li tog stručnjaka koji bi Đukanoviću mogao da pomogne ako čovjek ne zna da je potrošio 17.000 eura? Finansijsko nesnalaženje je simptom koji se prvi put javlja kod Đukanovića, a već decenijama pratimo njegov slučaj i znamo da je za njega tolika brojka sića, nedjeljni džeparac, takoreći, ali prosto je teško povjerovati da je čovjek stigao do statusa milionera baš u tom periodu, a da ne vodi računa o svakom centu", piše u reagovanju na saopštenje Đukanovića.

"Ispoljilo se finansijsko nesnalaženje kod Đukanovića i prije neki dan kada se ispostavilo da ne zna koliko mu je donirao Duško Knežević, mada je znao da jeste, otvoreno priznavši da je njegova partija nelegalno finansirana. Đukanović nas je navikao da kada je u pitanju novac građana grabi šakom i kapom, ali da mu je svoj džep uvijek najmiliji. Ako to više nije slučaj, onda će biti da je gospodin Knežević u pravu kada kaže da je Milo počeo da se gubi. Međutim, nije se samo Đukanović izgubio, nego je, po svemu sudeći, negdje izgubio i djelić svog bogatstva. Dakle – dupla šteta", dodaje se.

Demokrate pitaju "koliko to on ima novca kada ne zna da je potrošio 17.000 eura?"

"Osim toga, njegov minus je pokriven 22. februara 2017, a dva dana nakon toga Ugovor o tome zaveden je u CRPS-u. I on o tome ništa ne zna. Neobaviješten. Kao Koštunica. U saopštenju sam priznaje da je Atlas kartice koristio do 2015. godine i da iz Vijesti saznaje da već skoro četiri godine nije pokrio minus od 16.000 eura? Dakle, ne 16, ne ni 160, već 16.000 eura. Koliko kartica ima Đukanović? I koliko minusa? Uzalud pitamo jer Đukanović sam kaže da za dug nije znao i da ne bi za njega ni saznao da nije bilo „Vijesti“.", zaključuju Demokrate.

Bonus video: