Milić, Damjanović i Bečić prihvatili kandidature za lidera SNP-a

Na sjednici Glavnog odbora uoči partijskog kongresa zakazanog za 23. novembar, trebalo bi da se verifikuju kandidature za predsjednika, kao i liste kandidata za članove novog Glavnog odbora i delegeta kongresa
28 komentar(a)
GO SNP, Foto: Zoran Đurić
GO SNP, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 18.11.2014. 19:39h

Kandidaturu za predsjednika Socijalističke narodne partije (SNP) danas su prihvatili aktuelni lider Srđan Milić, šef poslaničkog kluba Aleksandar Damjanović i nosilac liste te partije na nedavnim lokalnim izborima u Podgorici, Aleksa Bečić.

Kandidature su prihvaćene na danas održanoj sjednici Glavnog odbora SNP-a.

Iz SNP-a je saopšteno da je za predsjednika SNP bilo predloženo 36 kandidata.

"Slušam glas naroda, gledam naprijed i kao odgovor na sve to imam moju pobjedničku ponudu članovima i simpatizerima SNP-a", rekao je Bečić po završetku Glavnog odbora.

On je, kako prenosi TV Vijesti, ubijeđen u pobjedu.

"Nudim pobjednički put SNP-a", dodao je Bečić

Spekulisalo se da li će mu protivkandidat biti Milić ili Damjanović, a obojica su prihvatila da budu kandidati za predsjednika stranke.

Damjanović je na pitanje da li je prihvatio kandidaturu samo kratko odgovorio: "Jesam. Hvala vam".

Milić je kazao da je poslije podrške 23 opštinska odbora morao da uradi "ono što je morao".

On nije želio da daje prognoze ko bi mogao da bude budući lider SNP-a.

"Ni 2006. ni 2010. niti ću se 2014. godine baviti time hoću li nekoga ja pobijediti. Pobjeda moja je i pobjeda SNP-a da građani Crne Gore žive životom dostojnim čovjeka i to je glavna poruka. Naše poruke nisu personalne, nego programska ponuda", rekao je Damjanović.

Na sjednici Glavnog odbora uoči partijskog kongresa zakazanog za 23. novembar, trebalo bi da se verifikuju kandidature za predsjednika, kao i liste kandidata za članove novog Glavnog odbora i delegeta kongresa.

Bonus video: